2019. január 16., szerda

Aluminium csónak festése

Több évtizedes tapasztalat, több száz csónak , elismerés szerte az országban! Megrendelőink számtalan területről fordultak már hozzák rendületlen bizalommal, akiknek mindig is fontos volt a megfelelő anyagminőség, megbízhatóság és a családunk által sok évtizede képviselt tradíció! Az alumínium csónak bordákra épül, a bordák közti részen ha megütik, behorpad a lemez, megnyúlik, már nem „vissza-kalapálható”, így a hullámos felület.


A kérdésem az, hogy a javítás működhez-e ezzek a kittel, illetve ha utána csak festeni akarom, milyen terméket ajánlana, ami elég rugalmas egy ilyen csónakhoz. Amint az ábrán látható bevonás előtt a fémfelületet kezelik, foszfátozzák, kromátozzák, esetleg anódosan oxidálják.

A bevonatok hőre keményedő vagy hőre lágyuló kiindulási termékekből készített lakk vagy műanyag rend­szerek, de lehetnek fóliák is. Fa csónak esetében a „kulcs-csomós vizsgálat” is megtehető, elvégezhető. Valami kemény fémtárggyal, kulcs, csavarhúzó, stb. Sőt, előtte olyan fatárgyakon, melyek biztosan nem gombásak, nem rothadtak próbát lehet tenni, hogy érezzük milyen kellene legyen a fa alaphelyzetben.


A csónak már több alkalommal Bornittal volt kezelve, de megbízhatóbb felületzárást szeretnénk. A csónakot csiszolással, illetve leégetéssel próbáljuk letisztítani, de a korábbi rétegek teljesen nem távolíthatóak el. Kérem szíveskedjen segíteni abban, hogy ezek alapján tudunk-e az önök által forgalmazott szigetelési módszerekkel élni, és, ha igen melyiket ajánlják?


Az alábbi képletek segítségével kiszámíthatja, hogy közel mekkora felületet kell önnek átfednie egy rétegben.

A terméklista tartalmazza a International termékek nevét, színeit, kiszereléseit, illetve, hogy az adott kiszerelés mekkora felületre elegendő. Nekünk az okoz örömet, ha egy remek erős alumínium csónakot kifogástalanul össze tudunk rakni és utána élvezettel száguldozhatunk vele a vízen. Miért ne tapasztalja meg a Magyar pergető a Bass Boat életérzést? Eddig csak az USA-ból lehetett különféle modelleket behozni nagyon elszállt árakon és nehéz ügyintézéssel. Hívj, írj és neked is készítünk!


Egy tisza-tavi túra keretében két fiammal meglátogattuk Csirmaz Gábor, alias Csiga barátomat. A tervben csónakos horgászat szerepelt, és én már jó előre tartottam ettől. Aki horgászott már csónakból, ráadásul négyesben, az jól tudja, hogy igencsak kényelmetlen, rosszabb esetben életveszélyes tud lenni.


Mivel lehet festeni az alumíniumot? Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Világító poliészter tetők - Kültéri és beltéri üvegfelületek, az „A” komponenshez Oldószeres Tapadásjavítót adagolunk. Nagy UV-fény állóságú, kemény, kopásálló, színtartó bevonat. A videóban a Hammerite Speciális fémfestéket mutatjuk be, mely kiválóan alkalmas kül-, és beltéri vas, acél, horganyzott, réz, alumínium illetve eloxált felü.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Alumínium váz festése házilag? A kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e valami alapozót ajánlani, ami kifejezetten a nehezen festhető fémekre, pontosabban az alumíniumra készült?

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlap azok számára készült, akik csónak , horgászcsónak, ladik beszerzését tervezik. Ebben szeretnénk az Ön segítségére lenni.


Nálunk egyéni igény szerint csónakokat készíttethetnek azok a horgászok, akiknek lényeges a megbízható, tartós minőség és szokásaik, igényeik figyelembevétele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések