2016. október 28., péntek

Portálzár 45

A szűrő segítségével tájékozódhatunk a különböző méretű és típusú billenőreteszes, cilinderes, kampós, görgős és váltós portálzárak között. A Zárdepo webáruházban feltűnteteet árak minden esetben brutto árak, tartalmazzák a ÁFÁ-t. Az árváltozás jogát fenntartjuk.


A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog vé a Zárdepo Kft. Univerzális, jobbosról balosra fordítható csapdanyelv, tűzbiztos szerkezet.

Hengerzárbetéttel működtethető, bejárati és belső ajtókhoz használható. Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel! E-Mail (nem kötelező) Az Ön üzenete:. A KFV zárak árban egy magasabb kategóriát képviselnek, azonban ez egyértelműen megmuatkozik a minőségükban is. Aránylag egyedinek mondható az előalap magassága, így nehezen helyettesíthető olcsóbb típussal.


Az alábbi méretezett ábrán: D= mm , Zárbetétek, lakatok széles típus és teljes. Portálzárak, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.

Zárbetét, Zárbetétek, lakatok széles típus és teljes méretválasztéka, házhoz szállítva, akár kulcsmásolással együtt. Mivel a zár csapdás, ezért az ajtó becsukásához elég azt egy határozottabb mozdulattal becsapni, nem fog kinyílni az ajtó. Ez a típus váltós, tehát a csapdanyelv a. Portálzár Rászegezős ajtózár Rászegezős tolózár Többpontos ajtózár Zárbetét, cilinder Zárólemez, zárfogadó Főkulcsos rendszerek. Széf, páncélszekrény. Bútorszéf Faliszéf Fegyvertároló Lemezszekrény Páncélszekrény Pénzkaze.


Hasonlítsa össze az árakat! Több db vásárlása esetén kedvezmény! Személyes átvétel vagy házhoz szállítás. A BKS portálzár ismertetőjele, a homloklapon lévő BKS logó, és a zárbetét rögzítő csavar alatt található, azonosító sorozatszám. Amennyiben nem leolvasható valamelyik szám, küldjön egy képet a zárról és mi segítünk beazonosítani.


Szállítási idő: Raktáron. Akár ingyenes szállítással. A zárbetét mérete az ajtólap vastagságához igazodik ezért vásárlás előtt elkerülhetetlen a pontos hossz meghatározása.


Vásárlás: ELZETT Zárbetét árak, eladó ELZETT Zárbetétek.

Akciós ELZETT Zárbetét ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A felhasználó böngészési állapotát rögzíti az oldalbetöltések között.


A sütinek lejárati ideje nincs, de a szerver oldalon a tárolt adatokat az utolsó oldalbetöltődéstől számított körülbelül perc után töröljük. Akkufa webáruház, ajtókilincs, zárbetét, hevederzár, bútorzár, ajtózár. Kis és nagyker beltéri ajtókilincs, ajtókilincs, ajtókilincs többféle.


Ajánlott alumínium, acél és PVC ajtókhoz, 60mm-es zártszelvénybe. Az előlap anyaga: horganyzott acél. Fűrészelés ellen védett retesz. Korrózió ellen védett alkatrészek. Maestro kilincsek, Euro-Elzett zárak, zárbetétek, lakatok, pántok, kapcsok és sok.


Kosár termék termék termék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések