2016. október 24., hétfő

Holland pazsit

Kosár Nincs termék a kosárban. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. HOLLAND PÁZSIT exkluzív cm-es műfű telepítés. Minimál stílusú lakóépület, modern környezet.


Holland Pázsit, Budapest.

Egy elfoglalt ingatlan tulajdonos, aki havonta csak néhány napot tölt ebben a házban. Igény: Nívós környezet, melyet sohasem kell gondozni. csatornánkat, hogy még jobban megismerjetek minket. Próbálunk minél izgalmasabb és színesebb tartalmakkal érkezni. A holland pázsit teljesen élethű, nemcsak kinézetre, de még tapintásra is! Válassza kertjébe az általunk forgalmazott kimagasló minőségű műfüvet!


Tökéletes (gyors!) kivitelezés, igényes kivitelezőkkel. A füvünk olyan mintha igazi lenne, hihetetlen a vizuális hatása.

A tulajdonosok mindig rendelkezésre álltak bármilyen kérdésemmel kapcsolatban, nagyon segítőkészek voltak. A mai nap folyamán kaptuk ezt a szép képet egy nag. Köszönjük a bizalmat és a fotót is! A kertben a Wicked pázsit került telepítésre) WWW. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Láttál már műfüvet valamelyik barkácsáruházban? Némelyik olyan, mint egy zöld padlószőnyeg, nem? Aztán amelyiken már fűszál is van, az meg fényes, kemény, lapos műanyag szálakból áll, és ha rálépsz úgy zörög, hogy elviselhetetlen. Meglátogatott minket Dave,a mi csodás pázsitjaink gyártója,megálmodója és fejlesztője!


Minden műfű termékünk kizárólag az európai beszállítóknál elérhető, legjobb alapanyagok felhasználásával lett tervezve, garantálva a hosszú élettartamot és az állandó magas minőséget. Munkavégzés helye: Budapest, XIII. A legtöbben úgy gondolják, hogy azzal, ha kertes ház helyett a lakás mellett döntenek, választaniuk kell a szaba zöl természet közeli élet élménye és a városi szürkeség között.


S ha mindez még nem lenne elég, ez a. Ha szeretné hogy a Te kertedet vagy teraszodat is gondozásmentes műfüvünk borítsa, nincs más dolgo mint felvenni velünk a kapcsolatot, mi pedig lépésről-lépésre mindenben segítünk Neked. According to Crefoport s.

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Már millió m2-en találkozhatunk pázsitfüveikkel. Mentünk és néztünk – végül két gyártó maradt fenn a rostán: holland Europe Grass és a spanyol Turfgrass, amelyek már több évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek. Hogy miért pont e cégekre esett a választás?


Mert saját kutató–fejlesztő tevékenységet folytatnak. Mert kizárólag saját fonalakat használnak. Gyepszőnyeg, műfű, vakondháló. Property-ID invalid.


Megszólalásig az igazi, élő fűre hasonlító, sőt tapintásra is. Kollégáink #128104;‍#127806; #128104;‍#127806; késő estig dolgoztak ma,hogy a holnapi kiszállításra az összes termék össze legyen készítve azért, hogy mindenki időben megkapja a pázsitját. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.


If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Keressen bennünket bizalommal ha gondozásmentes gyepfelületet szeretne! Valósághű Szebb és tisztább mint az élő fű Strapabíró Sportlétesítmények pálya-felületére is Családbarát Kerti parti, gyerekzsúr nem akadály Állatbarát Nincsenek kopott, megsárgult részek Nedvességtűrő Kiváló vízelvezető szerkezettel rendelkezik Grace pázsit mm-es szálmagasság Arizona pázsit mm-es szálmagasság Juliette pázsit mm-es szálmagasság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések