2016. október 27., csütörtök

Befőttes üveg 720 ml

Paradicsomos 7ml üveg , szörpös üveg. Ideális paradicsom sűrítmény, szörpök tárolására. Az alap ár nem tartalmazza a zárólapkát, csak ha bejelöl hogy kérsz hozzá! Forgalmazott üvegeink közül a 2ml -est pl.


Nálunk kartonos mennyiségben vásárolhat befőttesüveget lapkával vagy lapka nélkül is igen kedvező áron.

Jász-Nagykun-Szolnok , Szolnok. Facet üveg 7ml TOMagasság: mm, talp átmérő: mmSúly: grZáróele53-as lapkaRaktárrólSzállítási idő: kb 2-m. Befőttes üveg 7ml. Az üveg zárókupakkal kapható, a vételárban a kupak is benne van. Kupjainkat külön, db-os csomagolásban is megvásárolhatják.


Ehhez a termékhez válasszák a TOméretű zárókupakot. Ft db ÁFA-val 20Ft db ÁFA nélkül.

A főzés egyik titkát és egyben örömét jelenti megtanulni kijavítani valamit, amit elrontottunk, és az egyik lecke az, hogy derűsen viseljük el azt is, ha már egyáltalában nem lehet kijavítani. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!


ML -es befőttes üveg csomag. Ez a nagyság 7ml űrtartalommal elengedhetetlen azoknak, akik szívesen és gyakran főznek be élelmiszert A csomagolás darabot tartalmaz. Piactér árak, akciók olcsón!


Az áraink tartalmazzák a záróelemet (dugó,csat,lapka). Tartósítószer mentes. Kiszerelés 7ml , Kg. Facett normál 720ml befőttes üveg , tető nélkül. Rendelés előtt kérjük érdeklődjön.


Preferált átvételi mód - személyes, előzetes egyeztetés után! Sky szigetelőszalag 20m (fekete,fehér,piros,kék,zölsárga), M. A kompót, a lekvár és a savanyúság király, de a befőttes üveget még számtalan módon lehet újrahasznosítani. Például, ha felforrt a savanyúság, és nincs kedved újat készíteni.


Ne aggódj a befőttes üvegeket a következő szezonig is befoghato de ne csodálkozz, ha ragaszkodni fogsz az elkészített praktikus tárgyakhoz.

Ingyen szállítjuk 10. Ft feletti vásárlás esetén. Vásárolja meg a MÄSER cég befőttes üveg készletét, amely több évig használható.


A GOTHIKA befőttes üvegeknek praktikus, gumitömítéssel ellátott patentos fedele van, aminek köszönhetően az élelmiszer hosszú időn keresztül tárolható benne, anélkül, hogy megromlana. A befőttes üveg tető méretjelzése: 82-es, Háztartási webáruházunkban minden olyan terméket megtalál, amit egy hagyományos háztartási boltban. Konyhafelszerelés webshop, étkészlet, tányérok, evőeszköz, tésztagép, cserépedény, befőttes üveg , poharak, konyhafelszerelés üzlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések