2016. október 14., péntek

Használt betonüzem eladó

MOBIL BETONÜZEM ELADÓ ! Eladó használt betonüzemek eladó ! Lépjen kapcsolatba a használt betonüzemek kereskedőjével. Többféle olcsó, használt betonüzem eladó. Mennyi a betonüzem ára használtan ? Használt betonoszlop eladó Tiszaújváros.


Egyenesen a gyártótól. A betonüzem Balatonszárszón található. Sok más gép van kínálatunkba a weboldalunkon ! Találja meg Ön is a legjobb ajánlatot, vagy adja el gépjárművét!


HIDRAULIKUS BETONKEVERŐ KANÁL MODEL BC - HIDRAULIKUS BETONKEVERŐ KANÁL MODEL BC - HIDRAULIKUS. Működő, ügyfélkörrel rendelkező betonüzem eladó Kerepesen, Pest megyében. A FELÉPÍTMÉNY 3malapterületű csarnok, irodával, szociális helyiségekkel. Ezeket együttesen vagy külön-külön adják el.


Betonkeverőket használnak, de jó állapotban. A Baryval betonkeverők eladó és tökéletes használatban vannak. Olcsó, új és használt betonoszlop eladó Számtalan olcsó, új és használt termék eladó.


Keressen az összes jelentős hazai apróhirdetési oldalon egyszerre! Legújabb twittek Nem tűr halasztást bátorítani a széles körben használt környezet-elemzést. Kijelentjük, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személy részére nem adjuk ki, kizárólagosan a hirdetés megjelenítéséhez és nyilvántartásához használjuk fel. Ipari méretű komplett betonüzemeink megvásárlására Uniós pályázati támogatás igényelhető. Tájékoztatásért hívja munkatársunkat!


Ezt a keverőt kis mennyiségű híg beton keverésére és szállítására tervezték. Kiválóan alkalmas beton gyártásra szűk utcákban vagy városokon kívül nehezen megközelíthető helyeken történő szállításra. Csere hidraulikus egység áll rendelkezésre, és szerepel az ajánlatban. Látogatás lehetséges.


További képek és információk kérésre. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A Duna-Dráva Cement Kft. Beton Üzletágában számos kiváló ár-érték arányú betontermék közül választhat.


Az általános transzportbeton-fajtákon kívül betonüzemeinkben lehetőség van egyedi betonok elkészítésére is, melyek például az alábbiak lehetnek: Különleges betonfajták:Szűrőbetonok, lőttbetonok, vízalatti betonok, iparipadló. Vetőmagos állvány eladó vagy kiadó! Konténerpiac Kereskedelmi Kft. Nagytarcsai telephelyünkön, használt és új konténerek széles választékával várjuk vásárlóinkat, bérlőinket.


Igény szerint vállaljuk teljes projektek, egyéni személyre szabott kialakítások, több egységes konténerirodák kivitelezését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések