2016. október 6., csütörtök

Gardena gyümölcsszedő

A fáról lehullott gyümölcsök felszedése hajlongás nélkül könnyen lehetséges a gardena combisystem gyümölcsfelszedő segítségével. Köszönhetően a rugalmas műanyag merevítőknek. A bokrokat, fákat és sövényeket időnként meg kell nyírni, metszeni és vágni, hogy egészségesek és erősek legyenek. Fabričkom garancijom godina sa. LeírásAdatlapVélemény (0).


GARDENA – ágvágó és metszőolló készlet (részes). Praktikus gyümölcs szedő , gyüjtő zsákkal. Tartozéka a nyél mely 1-méter között állítható. Nem számít, hogy ön diót, vagy almát szeretne felszedni.


A magasan termő gyümölcsök szüreteléséhez biztonságosabb megoldás a gyümölcsszedő , mint a létra használata. A rugalmas műanyag merevítőknek köszönhetően a 4-cm-es gyümölcsök szedhetők fel. A praktikus lapátfunkcióval a nehezen hozzáférhető helyeken is kényelmesen kezelhető. A Muta Gyümölcsszedő ideális eszköz a gyümölcs sérülésmentes és ütődés nélküli leszedésére.


Segítségével könnyedén szüretelheti a gyümölcsöket, akár létra nélkül is. Money Back Guarantee! A gyümölcsszedő alumínium. Lowest Prices on Top Items. Million Shoppers Want to Buy.


Start Making Money Today. Indian Sandstone from £16. Bay Is Here For You! CS combisystem gyümölcsfelszedő.


A megadott csomagolási egységet, mint kiszerelési egységet nem áll módunkban bontani. Kérjük vegye figyelembe, hogy rendszerünk csomagolási egységre kerekíti a rendelni kívánt darabszámot! A teleszkópos nyéllel rendelkező gyümölcsszedő a nagy magasságban lévő gyümölcsök kényelmes szüretelésére használható. Rábakert 1termék.


Ratioparts 1termék. Gardena gyümölcsszedő eszközök. Substral (Scotts) termék. Without registration. Buy easily used machines here. Free Shipping Available.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések