2016. október 25., kedd

Gumiápoló glicerin

Az egyik legrégebben használt gumiápoló a glicerin. Ez a természetes anyag már nagyon régen, és nem csak az autók gumialkatrészeinél használt gumiápoló. Ugyanezt mondhatjuk el a gumiápoló hab, szilikon, vagy stift esetében is.


Mivel kezeljem a gumikat? A futófelületre is tehetem? Eddig úgy tudtam, hogy a glicerin alkalmas erre, de most utánaolvastam, és a futófelületre azt sem ajánlják, mert beszívódva a gumi anyagába, tartósan csökkenti a tapadást. Gumiápoló helyett mit lehet használni ami olcsó és majdnem ugyanazt a hatást éri el,. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad.


Van egy olyan gumiápoló (Gumiguard), egy magyar találmány, ami. Veszélyes is a szóba jöhető gumiápolók nagy részét a futófelületre kenni vagy fújni, mert rendkívül csúszóssá teheti azt. A glicerin az valóban jó gumiápoló.


Gumiápolóval a gumi oldalfalát kell kezelni, attól szép fekete lesz. A készen kapható speciális gumiápoló szerek mellett sokan használnak szilikon zsírt, illetve glicerint. Rengeteg mindent lehet kapni kereskedelmi forgalomban, ami a rendeltetés szerű használata mellett robbanószer alapanyag is lehet. Gázolaj vagy használt étolaj jó erre a célra?


Gondolok itt olyan példákra, mint a honvédségnél a műszerfalat motoroajjal bekenni. Anno én is csináltam a műbőr műszerfalat kentem minden évben. Takarítsd le az autód úgy, mint egy profi: most megmutatjuk, hogyan fiatalíthatsz éveket az autód állapotán, pusztán egy kis munkával és néhány tisztítókellékkel.


Az új gél formula ápolja és védi a gumit a repedések kialakulásától és a kifakulástól. A hatás több héten át tart, legalább gumira elegendő. A szélvédő gumit, az ajtók melletti és a többi gumiszigetelést glicerines vattával vagy gumiápoló spray-vel kell megóvás céljából körbetörölni. Már évvel ezelött is, azzal kentük a kiszáradt hanxóró gumimembránokat. Ha erre nincs lehetőség, akkor autósboltokban, benzinkutakon.


A robbanószer olyan anyag, illetve anyagkeverék, mely kis mennyiségű. TNT, Nitro- glicerin , PETN (Nitro-penta). Nem nitrovegyület, bár helytelen neve. A verőfényes, szombati napon Emil Nobel és társa, Hertzman glicerin megtisztításával foglalatoskodtak, hogy.


Kén – kertészboltok A rendőrség. Csepp BT - árusított vegyszerek ismertetése, leírása. Kiválóan alkalmas gumiabroncsok, gumiszőnyegek, gumicsíkok és egyéb gumi tárgyak tisztítására, ápolására. Külső-Belső, Glicerinstift.


Az Ön kosara jelenleg üres. Gátolja a gumi öregedését, visszaadja rugalmasságát és felfrissíti színét. Használata előtt a gumit tisztítsuk meg, és hagyjuk megszáradni!


Viaszok, glicerin , szilikonolaj, tenzi (színezék), víz. A tömítő gumikat legalább félévente töröljük át glicerinnel vagy más gumiápoló anyaggal. Glicerin bármely patikában megvásárolható olajos anyag, vény nélkül kapható a legkisebb kiszerelés is elegendő belőle. A következő fontos dolog a vasalatok olajzása.


Money Back Guarantee! Free Shipping Available.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések