2016. október 4., kedd

Fa kerítésléc pécs

Fa -, fűrészáru gyártása, kis- és nagykereskedelme. Fatelep, fakereskedés és tüzép, ahol az ács és az asztalos is megtalálja a minőségi fa fűrészárut kedvező áron. Nyitva tartás hétfőtől - péntekig: 7. Cégünk megkezdete a Tölgy-Bükk darabolt, hasított tűzifa gyártását, és kis-és nagykereskedelmi forgalmazását!


WPC DECK Partner üzlet. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Minimal kerítésléc choco. Az Adria kerítés a piacon úgy pozicionált, hogy semmiképpen sem válik tömegtermékké. Kerítésléc négy oldalon gyalult fenyőfából.


Harmadik termékcsoport a fa kerítésléc gyártás. A kerítéseket különböző faanyagból gyártjuk, lehet bükk, tölgy, fenyő vagy akác a kerítéselem. A kerítéslécek többféle méretben és kivitelben készülnek az egyszerűtől a mintásabb típusokig. Munkánk a rönkfűrészeléssel kezdődik, és a késztermék gyártással fejeződik be, jelen esetben a kerítésléc mint fő profil. Környezet tudatos gazdálkodó révén, a feldolgozott fa minden részét hasznosítjuk, a lehető legkevesebb terhet róva a természetre.


Fő alapanyagunk a tölgyfa, és a bükkfa.

Kiváló, erős fa táblás kerítéselem. A Badacsony fa tábla -os belátásgátlást biztosít. Kertünk igazi dísze lehet ez a gyönyörű fa kerítés. VAN EGY ÁPRILISI AKCIÓ!


Ideje most beszerezned a tűzifádat, hogy őszre fantasztikus, száraz anyaggal tüzelhess és így -ot spórolhatsz a fűtéseden egy szezonban! Honlapunkon fából készült, minőségi termékeket vásárolhat on-line, vagy rendelhet meg. Amennyiben házilag készítené, vagy szerelné össze fa táblás kerítését, apácarácsát, vagy fa belátásgátló elemeit, keresse szerelési útmutatóinkat!


A vörösfenyőt az faiparban magáért a fa anyagáért becsülik, ugyanis vízálló és tartós. Csomómentes anyagára nagy kereslet van, főleg bútorokat, padlót, jachtokba és egyéb hajókba belső díszítést készítenek belőle. ROMÁN KERÍTÉSLÉC FENYŐ 80X9X2CM és még 2termék közül választhat a kategóriában. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan!


FA kerítés, léckerítés országos szállítással. Cannes A cannes fa kerítés kiváló megoldás falburkolat, palánk, térelválasztó, sőt akár karám megépítéséhez. Nagyon esztétikusak a kerítéselemek, kb.


Mindenkinek csak ajánlani tudom a cégüket, mert pontosan szállítanak, korrektek és a termék az esztétikussága mellett rendkívül ár-érték arányos. Lakóterek, amelyek faburkolatot kapnak, melegebbnek érzödnek, mint amilyenek valójában. Ez nemcsak a fütési költségeket csökkenti, hanem a kellemes atmoszférát is teremt.


Zso- Fa Fakereskedés fatelep.

Tisztelt Vásárlóink! ZSO- FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések