2016. október 21., péntek

Héra belső falfesték 2l

HÉRA BELSŐ FALFESTÉK 2L FEHÉR és még 8termék közül választhat a kategóriában. HÉRA FOLTTAKARÓ BELSŐ FALFESTÉK 2L és még 8termék közül választhat a kategóriában. HÉRA PENÉSZGÁTLÓ BELSŐ FALFESTÉK 2L.


Színes falfestékek között az egyik közönségkedvenc a Dulux színes falfestékei, m. A Héra prémium matt belső falfesték felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Amennyiben mégis hígításra van szükség, az első réteghez max. Héra Folttakaró belső falfesték 2L vélemények.


Jól terülő és fedő fehér. Héra Prémium színes belső falfesték 1l választható színekben. Kiváló fedőképességű, nedves dörzsálló, környezetkímélő falfesték. Héra Belső Falfesték 15l Fehér (vélemény) Összehasonlítás.


Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. A matt bevonat esztétikus megjelenést ad. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és. Trilak Diszperzit Belső Falfesték.


Penészgátló falfesték : mint a neve is mutatja a penészedésre hajlamos helyiségekbe használjuk, ezzel megelőzhető a penészgomba és az algafoltok kialakulása. Festés előtt mindenképpen távolítsuk el a felületről a már meglévő penészt! Ilyen festék: Héra penészgátló belső falfesték ( 2l , 4l, 8l, 16l). Olcsó BelsőFalfesték15LFehér Diszperziós festékek, beltéri falfestékek árak, akciók. Dulux fal festék szinek ára.


Beltéri Fehér festékek festékanyagok webáruháza. Vizes diszperziós beltéri falfesték , beltéri igénybevételnek kitett falak, mennyezetek,. Supralux Tilatex akva.


CMC-alapú glettanyagok használatát nem javasoljuk. Alkalmazás: A beázásból származó foltokat, a dohányfüstös elszíneződéseket, stb. Ekkor a termék megköti a szennyező komponenseket. Száradás után fessük át a teljes felületet fehér vagy színezett beltéri.


Leírás Márka További információk Leírás. Héra belső falfesték ( l ) mennyiség. Vakolt, meszelt vagy bármilyen, korábban már más diszperziós festékkel festett, beltéri falfelületre, gipszkarton felületre, fűrészporos.


JELLEMZŐK Segít elfedni a korom, nikotin, és beázási foltokat. Héra effekt hatású falfestek - bemutató a Piktor Festékboltban. Antik, mediterrán hatású belső falfesték. Elronthatatlan a festés vele.


Eltünteti a fal egyenetlenségeit, hibáit. Hosszan tartó védelem. Az előzőleg HÉRA penészgátló lemosó oldattal kezelt falfelületek festésére ajánlott.


MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések