2016. szeptember 19., hétfő

Tükrös üveg

Cégünk üveg , tükör feldolgozásával, edzett üvegek, zuhanykabinok, üvegajtók, beltéri tokos üvegajtók, üvegkorlátok, konyhahátfalak, üveg f. A zuhanyfalak segítségével gyorsan, és könnyedén kialakíthatja zuhanykabinját, zuhanyfülkéjét. Hőálló üveg - A mm vastag hőálló üveg kerámia, teljesen átlátszó, hagyományos üveg vágóval vágható. Javasoljuk kandalló, sütőajtókba, közvetlen a tűztér közelébe is beépíthető.


Hőálló ragasztóval, vagy a kandallóknál szokásos gyári tűzálló zsinorral, lemez fülekkel rögzíthető. Az üvegszekrény, üvegvitrin, tükrös szekrény, szekrényajtó üveg , egyedi olvasztott üveg szekrényajtók egy része speciális üveg és különleges üvegmegmunkálási eljárással készül.

Tudta, hogy ezeket az üvegeket nem minden biztosítás és biztosító fizeti ki? Ilyenek a tükrös fürdőszobai szekrények is. Sokféle dizájn és méret közül választhatod ki a neked tetszőt.


Az egyszerre tárolóhelyet biztosító és praktikus tükröt tartó szekrények több stílusban kaphatók, köztük állószekrények, nyitott polcok is. Ebben az esetben a nap sugarai más szögben esnek a fóliára, így nem visszaveri, hanem elnyeli a sugarakat, minek következtében extrém esetben berepedhet az üveg ! A fóliát nem ajánljuk polikarbonátra! NE HASZNÁLD FÉMBETÉTES REDŐNNYEL, ROLÓVAL EGYÜTT, MERT BEREPEDHET AZ ÜVEG ! Lakkozott beltéri üveg , melynek egyik oldalát magas minőségű lakkréteggel látták el.

A legfrissebb trendek alapján összeállított vibráló, életteli színben rendelheted meg. Az üveg tükrözi a szivárvány összes színét, így számtalan lehetőséget nyújt a belsőépítészek számára. Aktuális Tükrös üveg ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Ha igényes de elérhető design bútort keres, látogasson el a Perfect Design bútor webáruházba, ahol különleges és egyedi bútorok és kiegészítók között válogathat.


This video is unavailable. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


Az üveg nem tartalmaz dupla biztonsági üveg réteget, viszont belülről Clean. A mára már fő tevékenységünkké vált gravírozás, az évek során folyamatosan fejlődött, megközelítőleg tizenöt éve vásároltuk meg első gravírozógépünket. Keresés × Főoldal Szolgáltatások.


A konyhapult és a konyhaszekrény közötti falfelületre szerelhető üveglapnak célszerű edzett biztonsági üvegből készülnie. Az edzett üveg 2°C-ig tartósan hőálló, tehát nem okoz gondot a sütő és a főzőlap közelsége.

Méretre készül, ezért maximálisan illeszkedik a konyhabútor és a fal kialakításához. Poháralátét köszönetajándékok keres olcsón online? Modern stílusú, tolóajtós szekrények a kikánál – tükrös , magasfényű, vagy éppen természetes, fadekor frontokkal, különböző árkategóriákban. A homogén tolóajtókat osztással vagy álosztással díszíthetjük. A Modernkeretes tolóajtóhoz.


Dream Inox radiátor: Üveg előlapos, tükrös lapradiátor, mely szerelhető alló és fekvő radiátorként is. Modern és elegáns megjelenésével emeli a szoba hangulatát. Tükör és radiátor egyben. Híres műalkotások által ihletett dekoráció, teljes egészében kézzel festve, extra világos áttetsző vagy extra világos szatinált üveg alapon. Az üveg tolóajtó ezáltal nem csak a bútorok részéve válik, hanem igazi főszereplője lesz az ingatlannak.


Egyedi műalkotások ezek, mindegyik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések