2016. szeptember 30., péntek

Tetol fb favédőszer ár

Cédrus fakonzerváló alapozó és lazúr festék Diszlazúr diszperziós favédőszer , alapozó. A faanyagvédőszer ammónium- és bórvegyületeket tartalmazó vizes oldat. Hő hatására víz és a lángot fojtó ammóniagáz keletkezik, a felület izzik, ill. A tetol fb oldat fenyő és lombos faanyagok tűz- gomba- és rovarkárosítással szembeni megelőző és részleges megszüntető védelmére szolgáló készítmény. Az Ön tartózkodási helye nem meghatározható.


Tetol FB Oldat Kemikál.

Mi azonban terméket helyeztünk bevásárlókosarába. TETOL FB 20KG FAVÉDŐSZER BELT. Az árakért kérjük keressen fel minket!


A párommal most építkezünk, a tető szerkezet és a födém faanyagjának vásárlás előtt állunk, mivel most éppen horror áron van a fának m3-e, ezért azon gondolkodunk. Hiányzó: favédőszer Hobbiasztalos – Index Fórum forum. Ez szerintem nem így van. Rövid leírás: Általános leírás Fenyő és lombos faanyagok tűz- gomba- és rovarkárosítással szembeni megelőző és részleges megszüntető védelmére szolgáló készítmény.


Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket.

Hatóanyag: Bórsav – A védelem. L mm lécekből ragasztva. A megadott bruttó ár db-ra vonatkozik. F ÉGÉSKÉSLELTETŐ FAKONZERVÁLÓ SÓ TYTAN 20KG , db, 28. Az egyes rétegek között min.


Felhordható áztatással és szórással is. Ajánlott felhordási hőmérséklet. Használja a jelenlegi tartózkodási helyet.


Kapcsolat ÁSZF Adatkezelési tájékoztató Rendelés menete Szállítási információk Partner linkek Regisztráció Előny kártya info Üvegszövet háló, Rabicháló. Magyarország leglátogatottabb ár -és termék összehasonlító oldala, online vásárlási kalauza. Akciós termékek, Zománcfestékek, Oldószeres zománcfestékek Trinát metál fémfesték rozsdára.


Szeretnéd hogy a megvásárolt épületfád sokáig szolgáljon? Akkor Tűz- Gomba- és Rovarkárosítással Szembeni Megelőző Védelemre van szüksége! Nálunk mindent megtalálsz, tekintsd meg kínálatunkat!


Rendelj online, országos házhoz szállítással! Fapácok, lazúrok, favédőszerek - kolor. Favédőszerek – kolor.


Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát.

Alapozófesték, tapasz és gitt, Univerzális alapozók, Alapozók Trinát univerzális alapozó. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud.


Cahn Tattoo , Trbovlje, Trbovlje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések