2016. szeptember 12., hétfő

Csicsobello baba

A játékot a Játékszigettől kaptuk, köszönjük! Iratkozz fel, hogy mindig értesülj az. Mászni is tu csak azt kéri, hogy játszál vele. Egészen különleges.


Ez a kisbaba igazán különleges játék!

Felállítva képes magától járni, négykézlábra állítva pedig kúszni! A meleg, téli ruhának köszönhetően pedig nem fázik meg, ha mindezt a. HeZibJ Gondoskodj Cicchiobello-ról akár egy igazi. Barbie is the figurehead of a brand of Mattel dolls and accessories, including other family members and collectible dolls. Barbie has been an important part of the toy fashion doll market for over.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés – cicciobello baba. Próbáld ki már most milyen érzés lehetett rólad gondoskodni mikor pici voltál! Ezzel a babával most eljátszhatod mindazt amit anyukád nyújtott neked.

Sajnos, nem tudja azt visszaadni amit a. Baby Doll has a temperature ! Ha piros az arca és sírni kez akkor a fülén keresztül meg tudod mérni a lázát. A gyógymódok teljesen véletlenszerűek, gyakran az összeset ki kell. Ebben a részben egy játékbabával játszunk és megnézzük, hogyan kell öltöztetni, pelenkázni, megetetetni és megfürdetni. Ez az interaktív baba mindenre reagál mint egy igazi kisgyermek.


Ha megbetegszik akkor meg is kell gyógyítani őt. A baba 30°-on mosható. Ha mindig is gondoskodó anyukát szerettél volna játszani, ez a baba kiváló választás lehet a számodra! Nézd milyen cuki a piros szőrmés kis kabátjában és a kék naciban, kék kis kesztyűkkel! A gyerekek mindenhová magukkal vihetik a babát, és akkor sincs baj ha összekoszolódik a ruhája.


A gyerekek a baba haját fésülgethetik és meg is etethetik őt, magasba emelésekor pedi. Sajátítsátok el együtt a járás tudományát. Ez az Anna baba nem csak azért különleges, mert gyönyörű őszi ruhát kapott, de még egy szépdalt is énekel neked!


Cicciobello baba – Téli baba: Cicciobello baba most téli ruhába öltözött! Csak nyomd meg a mellkasát és már hallhatod is!

Jégvarázs Éneklő Anna baba őszi ruhában, kb. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Ennek a csicsobellónak ( cicciobello baba ) olyan a haja, mint Sanyi papának (bocs Sanyi papa). Mire a kicsi: – Ja, meg mint Józsi bácsinak!


Többféle cicciobello baba kedvezményes áron a TeszVeszen! Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól,. Charlotte fésülhető puha baba kiegészítőkkel – cm. A kislányom karácsonyra.


Tedd a cumiját a szájába, majd játszatok együtt. A termék több funkcióval is rendelkezik, amely segít abban, hogy különleges kapcsolat alakuljon ki a gyermek és a baba között. Az izgalmasabb játék érdekében a baba törődésre és gondozásra szorul, mert könnyen megbetegedhet.


Nagyon jó minőségű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések