2016. szeptember 29., csütörtök

Csatos pálinkás üveg

Europen cost literes csatos üveg palack, pálinkás üveg. Boros üveg vagy pálinkás üveg. Ideális italok tárolására vagy ajándékozás céljából.


Az alap ár nem tartalmazza a zárócsatot, csak ha bejelöl hogy kérsz hozzá! Egyedi fényképes-, karikatúrás csatos pálinkás üveg.

A pálinkás üveg bármilyen névvel, fényképpel rendelhető. Az üvegeket üresen szállítjuk - külön a csomagküldésre alkalmas, méretre gyártott dobozban, így elkerülve az esetleges sérüléseket a szállítás során. A csatos üveg nem ugyanaz, mint a csapos üveg. A két üvegtípus között a különbség csupán csak egy betű, kinézetben és tudásban azonban sokkal több. Míg a csapos üvegből egy kis csapon keresztül tölthetjük ki biztonságosan az italt, addig a csatos üveg az üveg szájában ad némi változást.


Palackáruház, pálinkás üveg. Cégünk fő profilként üvegpalackokat forgalmaz különböző felhasználási területekre.

Minőség Jó árak Rendelj minőségi termékeket néhány kattintással az Enopack Kft-től! Ajándékba, lakodalomba szeretne pálinkát ajándékozni, itt megtalálja a megfelelő pálinkás üvegeket. Excelsior 04l csatos üveg palack. Raktáron: Szállítás 1-munkanap.


Flaschetta 5l csatos pálinkás üveg. Leggyakrabban ajándékozás céljából használják, de kereskedelmi forgalomban is találkozhatunk vele a boltokban. Az üvegpalackok a 40ml mini pálinkás üvegtől egészen a literes hatalmas pálinkás üvegig terje mely termékek között megtalálható a dugós pálinkás üveg , csavaros pálinkás üveg , és a retro csatos pálinkás üveg is. Ha házias finomságot adnátok köszönetajándéknak, szükségetek lesz ezekre a mini üvegekre. Kérhetitek őket üresen, feldíszítve vagy akár ültetőkártya funkcióval is.


Olcsó, mégis egyedi, kézzel készített, személyre szabható esküvői dekoráció készítése vásárlással és bérléssel. Menyasszonyi csokrok, virágdíszek készítését is vállaljuk. Pálinka címke webáruházunkban, különböző gyümölcs pálinkákhoz készítjük el a címkéket. Termékeink Csatos üvegek. A lentebb található gyümölcsök közül választhatsz és szabhatod egyedivé a pálinkás címkéket, hogy esztétikus legyen a pálinkás üveged.


A masszív talpazat illetve a nagy tisztaságú fehér üveg jellemzi a VIVA és BEGA prémium üvegeinket. A termék bekerült a kosárba!

Az üvegek nagy forma, és méretválasztékban kaphatók. Pálinkás üveg készítés, különleges alkalmakra. Van köztük csatos , füles, hosszú nyakú, alacsony, tömzsi, karcsú, színes, képes, és még sorolhatnám hány féle pálinkás üveg. Láttam belőlük dl, és literest is. A flaskák egyediségének biztosítéka, hogy.


Kerek alapú, henger alakú csatos üveg füllel. Válltól a nyakán át a szája felé keskenyedő, horpadó díszítéssel a nyakán, csappal. A dugó nem része az árnak, megtalálja a kapcsolódó termékek között.


Az ár nem tartalmaz gravírozást! Borászati szakbolt és borászati laboratórium. Ajándék ötletek, ital kiegészítők, valentin napi ajándék széles választékban.


Csatos üveg tároló LINA 100ml Szín vegyes: zöld narancssárga A 1ml űrtartalma 1ml A narancssárga és zöld színű LINA üvegtároló vitathatatlan előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen élelmiszerhez használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések