2016. szeptember 12., hétfő

Befőttes üveg díszítése

Csipke, szalag díszítés konzervdobozon, befőttes üvegen Ragassz, vágj, alkoss! Ha viszont az ember nem adja a fejét a befőzésre, az üvegek csak halmozódnak egészen addig, amíg végül mégis a szemétben vagy a szelektív hulladékgyűjtőkben kötnek ki. Az elmúlt két napban végigvettük az ünnepi időszak nyitótémáit, az adventi koszorúkat és az ajtódíszeket.


Folytatván a sort, az egyik legegyszerűbb, végeredményében viszont káprázatosan látványos alapanyagra fókuszálok: a befőttesüvegre. Befőttes üvegek dekorálása, díszítése.

További ötletek a következővel kapcsolatban. This feature is not available right now. Please try again later. Azon gondolkodtam ma, hogy mit is csinálhatnék a befőttes üvegeinkből.


Ugyanis már van egy csomó üres amiket nem dobtam ki, csak gyűlnek a szekrényben. Valamiféle dekorációra gondoltam, utána is néztem és remek ötleteket találtam. Nem is gondoltam volna rá, hogy miket is lehet benne tárolni, mire is lehet használni és.

Az üveg tárgyak díszítése , festése sem lehet nagy kihívás a sima felület ellenére sem amin elvileg lehetetlen a festék tapadása. Amire szükség volt: befőttes üveg , ecset, akril festékek, szivacs, decoupage ragasztó, mintás szalvéta, kender cérna. A madzagból meg egy egész évadnyi befőttes üveget le lehet kötözni. A háztartási papírt helyettesítheted sütőpapírral is, de az.


Ha elkészültetek a kép nyomtatásával, akkor vágjátok körbe azt, majd henger formában illesszétek belülről a befőttes üvegetek oldalához. Elvileg látszani kell a fekete-fehér nyomtatott képnek az üveg oldalán (ha véletlenül mégsem látszana, akkor a befőttes üveg belsejét világítsátok meg). Már csak egy dolgunk van. Első lépésben töltsük meg tetszőleges vastagságban műhóval, vagy egyéb más hóra emlékeztető anyaggal, az üvegünket, úgy, hogy a beleteendő figurák ne lógjanak ki, mert a tetőt vissza fogjuk zárni! Kreatív ötletek befőttes üvegekből ( befőttes üveg dekorációk, befőttes üvegek díszítése házilag mindenféle alkalomra és ünnepre), kreatív ötletek boros és italos.


Színes Ötletek Blog bejegyzései befőttesüveg témában. Nagykonyhai fogyóeszközt, konyhafelszerelést és konyhai eszközöket keres? Tányért, edényt, kanalat, villát, kést?


Szereted az egyszerű, de mégis nagyszerű, hangulatos téli dekorációkat, amiket fillérekből, másodpercek alatt el lehet készíteni? Ezt a sóba forgatott havas befőttes üveg lámpást garantáltan imádni fogod! Ezt én is kipróbáltam többször is.


A lényeg: az üvegnek szép legyen a formája és amennyire tudo tartsd a vízszintest a fonallal.

Azt már tudjuk, hogy maga a dekupázs magyar nevén a szalvétatechnika, melyen belül több eljásást is ismerhetünk. A transzfer technika is a dekupázs szalvétatechnika egy válf. Fedezd fel zsedrovicslea befőttes üveg nevű tábláját a Pinteresten. A csipke az üveg tetején és az oldalán is jól mutat.


A befőtt tetejére kerülhet maga a címke is, az üvegre tehetünk apró díszeket, szalagot. A szörpös üvegekről se feledkezzünk meg! Pékzsineg és egy egyszerű fémdísz és máris kész a csinosítás.


Egyszerű, de látványos módja a díszítésnek a dekortapasz. A koktélos, befőttes pohár imádatunk tovább fokozódik. Ez a kaktusz alakú befőttes üvegpohár, nagyszerű ajándék lehet, kaktuszgyűjtő, növénykedvelő barátainknak. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a Gyereketető oldal nem frissül már! Az itt bemutatott játékötletek letölthető sablonjai folyamatosan kerülnek át az új, Skillo.


Ez azt jelenti, hogy nem fogod tudni azonnal letölteni a sablont! Ha ennek ellenére szeretnél más játékokat letölteni, használni, iratkozz fel a Skillo-levelekre! Iratkozz fel a leveleimre, hogy első.


Légy szíves beszélj az alkotó nőről. Nő vagyok, és erős alkotó energiát érzek magamban. Tudom, hogy a nők olyan látásmóddal, közelítésmóddal, lágysággal járulhatnak hozzá a művészet világához, ami korábban nem volt tapasztalható. Az áraink tartalmazzák a záróelemet (dugó,csat,lapka). Czinamon Glass Art.


A(z) Tejszínhab befőttes üveggel című videót ORIGO GASZTRO nevű felhasználó töltötte fel a(z) kreatív kategóriába. A kérdéseket a legjobb összeírni egy Word dokumentumba, elég helyet hagyni a vágáshoz, aztán kezdődhet a vagdosás. Lehet színes papírra, kézzel — innen már tényleg a kreativitásra van bízva minden! Tömd ki az üveg belsejét újságpapírral, és fújd le a festékkel a szív körül. Különleges karácsonyi dekorációk befőttesüvegből.


Ha van otthon befőttes üveg , üvegtál, néhány mécses vagy egyszerű fehér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések