2016. szeptember 14., szerda

Hangfal csatlakozó bekötése

ZENÉK MEGTEKINTÉSÉHEZ NÉZD A LEÍRÁS LEGALJÁT! Csatlakozok a csapatba! Házimozi erősítő bekötése. Térjünk rá a házimozi-erősítőnkre.


Végigmegyünk a csatlakozó típusokon, valamint foglalkozunk az erősítő beállításával, megtanuljuk, mi az a mérőmikrofon (belépő szinten ritka), beszélünk a távolságok beállításáról, stb. GIANT hangtechnika- háttérzene, épülethangosítás, erősítő, keverő, hangfal , mikrofon, DJ, fénytechnika.

Az XLR csatlakozó egy robosztus felépítésű, fémházas csatlakozó , aminek legelterjedtebb formája a 3-pólusú. A három érintkező pont ideális a szimmetrikus jel továbbítására, amivel szinte az összes professzionális berendezés működik. Az XLR standard megkülönböztet kimeneti és bemeneti csatlakozókat. A 8P8C csatlakozó szakszerű felszerelése az utp (ethernet) kábelre. The Gray Bearded Green Beret Recommended.


A csatlakozó része is az úgynevezett tehermentesítő “gyűrű”, ez a csatlakozó végének a csatlakozó házára való rátekeréskor ráfeszül a kábelre és így ha valaki feszegeti a kábelt, akkor nem fognak a kábel végei kijönni a helyükről, ugyanis ez a műanyag gyűrű, fixen tartja a kábelt a csatlakozón belül. Van egy radiom, amihez a hangfal ilyen kabellel van osszekotve:bolthely. A hangsugárzó gyártó cégek általában két adatot adnak meg a hangfalak.


Ebben az esetben a hangfal csatlakozó átkötő lemezeit levesszük, és a két pár.

Mindazonáltal a csatlakozó kitekerése után az alsó és felső nyílások használhatóvá vállnak. A kképen látszik , hogy sanyo hangfal volt eredetileg utas de tönkre ment a hangszorokat javitani kellene de ez most más ugy (watt ohm volt)eredetileg Most csak mint doboz a lényeg lukak vannak rajta a hangszok helyei a mostani magnat ép belefért az egyik be. A jack csatlakozó – még ha kissé változó formában is, de – több mint 1éve kiszolgálta az embereket, és közeleg a jól megérdemelt nyugdíj. Hogyan méretezzük hangfal kábelünket?


Milyen hosszú és keresztmetszetű legyen a hangfal kábel? A válasz egyszerű: lehetőség szerint minél vastagabb és minél rövidebb. Ha a villamos paramétereket vesszük figyelembe, a kábel ohm-ikus ellenállásának minél kisebbnek kell lennie. Ezt úgy érjük el, hogy minél nagyobb. Ez az oldal cookie fájlokat használ.


Klikkelj ide, ha többet akarsz tudni a cookie fájlokról és a beállításaik kezeléséről. Egyik végén 5mm sztereó aranyozott jack dugóval szerelt kábel, másik vége csatlakozó nélkül, forrasztásra előkészítve. Sztereó fülhallgatók kábeleinek sérülése esetén csere alkatrészként ajánljuk. Rendelj on-line elektronikai alkatrészeket.


HALOZATI ALJZAT FIX 3POLUSU, CSATLAKOZO ALJZAT , DIV. HANGFAL CSATLAKOZO 2-ES SL5ER KEREK, CSATLAKOZO HANGFAL RUGOS, DIV. A rendeléskor nem szabad megfeledkezni a hangfal csatlakozó aljzat fontosságáról, ami mindenképpen szükséges ahhoz, hogy a rendszert. Audió csatlakozók , jack, RCA, XLR, koax dugó és aljzat oldal.


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések