2016. szeptember 22., csütörtök

Dulux nagyvilág színei katalógus

A festék ecsettel vagy airless szórással is felhordható, a festékszóró gép használati utasításainak megfelelően. Használat előtt jól keverje meg a festéket. A világ tele van gyönyörű színekkel!


Kiváló minőségű matt, latex emulzió fal- és mennyezetfestésre. Vegyi áruk és egyéb nem besorolható cikkek. Szeretnél egy nyomtatott katalógust?

Tovább a webshopra! Színlegyezőt rendelek! Teremtsd meg a teret a tudatos élethez! DULUX NAGYVILÁG SZÍNEI 5L IZLANDI REGGEL és még 8termék közül választhat a kategóriában. Olyan otthoni környezetet.


OBI - minden, ami otthon, ház, kert vagy építkezés. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Lowest Prices on Top Items.

Bay Is Here For You! Million Shoppers Want to Buy. A színek monitoron más árnyalatot mutathatnak, tekintse meg őket üzletünkben, ahol szakmai segítséget is nyújtunk Önnek, a legjobb. Dulux színei által még színesebb.


Pigment-Pro Technológia: A nagyvilág színei termékcsalád az új. Kis fáradtság – nagy eredmény. Tartós színek gazdag választéka. Matt, latex emulzió fal- és mennyezetfestésre. A szennyeződések, pecsétfoltok könnyen eltávolíthatók, megőrizve a fal színét és ideális megjelenését.


Kiváló fedőképességű, kiadós és csepegésmentes matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre. Mentavill dugalj Ecomax dupla földelt fehér. Metylan tapétaragasztó Spezial 200g. Keverék: Nem tartalmaz feltüntetésre köteles anyagot.


A pint Nikoletta fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. KONYHA - Duál Reklámstudió Kft. Vélemény írásához lépj be előbb. Kapcsolódó termékek.


A festék az új Pigment Pro technológiának köszönhetően kiemelkedően tartós, mosás- és dörzsálló bevonatot képez, megőrizve a falak ragyogó színeit és ideális megjelenését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések