2020. február 25., kedd

Trinát aqua kolor magasfényű zománcfesték

Akciós Zománcfesték ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Akzo Nobel alapozó aqua Baumit beltéri Casati Dulux easycare egyrétegű Extreme extrém fafelület Falfesték fémfelület Glett Harzo Homlokzatfesték Héra Inntaller Kolor kültéri lakk Lazurán lábazatfesték magasfényű matt Mester mosható Murexin parkettalakk Platinum Poli-Fabre Poli-Farbe Premium ragasztó Sadolin selyemfényű. TRINÁT Aqua magasfényű zománcfesték - kolor. Nincsenek termékek a kosárban.


MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB? Kül- és beltéri PVC-, fa-, fémfelületek. A festés történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással.


Alkalmazási terület: Kül és beltéri PVC, fa-, fémfelületek, átvonó festéke. A fehér L kiszerelés önmagában használható fehér festékként, vagy Aquakolor színező pasztával, illetve TRILAK színkeverő gépeken is színezhető. A haza kedvenc zománcfestéke! Fényes felületet ad. Vegyi áruk és egyéb nem besorolható cikkek.


Ez a termék csak a színtervezőn keresztül érhető el. Koppintson duplán a nagyításhoz. Zománcfestékek, Oldószeres zománcfestékek Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték.


Igen jó beszállítói kapcsolatain lehetővé teszik, hogy kedvező áron és minőségben. Fehér színben kapható és Aquakolor színezôpasztával a kívánt. Találja meg a legjobb.


Gyorsan száradó, könnyen csiszolható alapozó festék. Kiválóan tapad az alapfelületre és biztosítja a ráfestett fedőfesték tapadását. Válassz a több ezer kikeverhető szín vizes bázisú selyem- vagy magasfényű zománcfestéket is!


A színkeverés szolgáltatásunk csak személyesen üzletünkben. JELLEMZŐK Nagy fedőképességű, gyorsan száradó zománcfesték , ami rugalmas bevonatot képez a. A Poli-Farbe CellKolor Aqua vízzel. A CELLKOLOR AQUA SELYEMFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK fa- és fémfelületek tartós védelmét biztosítja.


Jó fedőképességű, tartós védelmet biztosít. Amennyiben mégis hígításra van szükség ecsettel történő felhordáshoz max. Vízzel hígítható, színkeverőgépen színezhető minőségi zománcfesték. PVC ablakkeretre is. Bővebb leirás: KAPCSOLODÓ TERMÉKEK.


Közvetlenül a rozsdára Bővebb lei. Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek, szerszámgépek nagy választékban. Trinát szintetikus hígítóval.


A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések