2020. február 18., kedd

Lágyfagylalt por

Lágyfagylalt és hagyományos gépekhez egyaránt alkalmas. A fagylalt minden összetevőjét tartalmazza. Kizárólag ivóvíz hozzáadásával fagyasztás után kész fagylalt nyerhető belőle. Felhasználási javaslat. Egy tasak fagylaltporhoz folyamatos keverés mellett liter ivóvizet kell tölteni.


Kiszerelés – nettó tömeg: kg. Illusztrációnk átlagos árszintű fagylaltporból készülő lágyfagylalt esetére érvényes. Ez készülhet kész, előre ízesített fagylalt por és víz csomómentes keverékéből vagy kész előre gyártott fagylalt léből. Ciao Brando VANÍLIA MADÁRTEJ ízű lágyfagylalt por , Vendéglátóipari kiszerelésű fagylaltpor madártej ízben.


Elkészítése: 8kg alapport l vízzel kell elkeverni, így kg alapanyagot kapunk. A keverés után percig állni hagyjuk, majd a lágyfagylaltgépbe öntjük. OLASZ LÁGYFAGYLALT POROK, Ciao Brando. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Fagylaltporok, lágyfagylalt , tölcsér, cukrostölcsér, fagylaltpaszta, öntet, roletti, jégkása kiegészítők, paszták. Fagylaltgép kiegészítők rendelése, fagylaltgépek bérbeadása. Nem csak a fagylalt és a jegeskávé a nyár legnépszerűbb slágere! Milyen segítséget nyújt az Algida?


Cornetto Soft egy garantáltan higiénikus megoldást kínál úgy, hogy időt spórol meg Önnek. A modern üzletberendezések mellett a legfontosabb ami egy olasz fagylalt elkészítéséhez szükséges maga az alapanyag. Néhány példa: gyümölcsös-, tejes-.


TAYCOOL most már nagy pontosságú olasz fagyasztott joghurt ízű fagylalt por eladó. Alapelvünk, hogy csak kiváló. Mi az a lágyfagylalt ? Ezen édes finomságok különleges ízük mellett selymes állagukkal és változatos díszítésükkel a gyerekek és felnőttek kedvence is! A lágyfagylaltok a fagylalt egy újabb generációját képezik. Fagylalt félkész termék: a fagylalt előállításához forgalmazott ipari készítmény ( por , sűrítmény, paszta stb.), amelyből a használati utasítás szerint folyékony fagylalt állítható elő.


Fagylalt alapanyagok és kiegészítők kereskedelme, Nyíregyháza. Hagyományos és lágyfagylalt gépekhez egyaránt alkalmas. Ivóvíz hozzáadásával fagyasztás után kész fagylalt fogyasztható. Vásárlás: SOFT Pudingpor, fagylaltpor árak, eladó SOFT Pudingporok, fagylaltporok.


Akciós SOFT Pudingpor, fagylaltpor ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó 6kgNutellásfagyi Pudingporok, fagylaltporok árak, akciók. Kérjük regisztrálja cégét honlapunkon! Nutellás fagyi Nutellás lágyfagylalt lágyfagylalt gépekhez.


Kiváló saválló anyagból készült. Az űrtartalma liter. Szállításban tudok segíteni. Csokoládé ízű forróital por , kakaótartalommal, markáns csokoládé ízzel.


A mindennapok luxusa. Kényeztesd el magad! Mérd ki az italport száraz csészébe, majd öntsd fel - ízlés szerint - forró vízzel vagy tejjel és élvezd a kakaó és a csokoládé ízét!


Családi és automatás felhasználásra egyaránt ajánljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések