2020. február 3., hétfő

Szarviccek

Days Money Back Guarantee, Full Lifetime Warranty, Free Shipping, Full Range in Stock. Huge Range Of Fluorescent Tubes. Megy a királyfi az erdőben, egyszer csak találkozik a vasorrú bábával, akinek a vállán ül egy holló.


Királyfi, ha kitalálod milyen állat van a vállamon, megdughatsz! Egy városi megy át a falun az autójával, egyszer csak látja a felírást a parasztház falán: Eladó. Bemegy és mondja a gazdának, hogy megveszi, és ahogy körbetekint, lát mindenféle állatot, disznót, tyúkot, borjút, kecskéket és még három méhkast is. Csomagharc Javában dúl a karácsonyi vásárlás, és az online boltoknak hála felpörög a csomagszállítás is.


Ilyenkor vélhetőleg a piac minden szereplője hasít a házhozszállítás tortájából, ám a pangós időszakokban bizony kemény verseny folyik a logisztikai cégek között. Mikor mos a mosómedve? A rendőr megállít egy kocsit és ellenőrzi a lámpákat.


A magyaroknak jó a humorérzékük és rengeteg köztük az éles eszű ember. Lehet, hogy a magyar nyelv szépsége is hozzájárul ehhez, hiszen annyira sokoldalú. Fárasztó Faviccek Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc! Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma!


A legjobb viccek a neten. Egy nagy áruházban egy pasas egy fél fej salátát akar venni. Az eladó mondja neki, hogy nem lehet, de a pasi addig erősködik, míg az eladó rááll, hogy megkérdezze a főnököt a dologról. Egy német, egy orosz, meg egy magyar a mennybe kerülnek tíz évre.


Kívánhatnak valamit, ami tíz évig nem fog elfogyni nekik. A német sört kíván, az orosz vodkát, a magyar meg cigarettát. This feature is not available right now. Please try again later.


A farmer bemegy a városba, hogy bevásároljon. Vesz a vaskereskedésben egy üllőt, egy vödröt, majd betér az állatkereskedésbe és vesz két csirkét, meg egy libát. Számítástechnika vicc: Egy Számítástechnika és a viccek mennek a sivatagban, amikor. Halott csecsemős viccek, fárasztó faviccek, mémek, beteg és morbid viccek. Legjobb, top viccek, napi viccek.


Ki ne ismerne egy jó viccet? A falusi templomba betéved egy parasztbácsi. Leül, és elkezd nézelődni.


Amikor elérkezik a mise ideje, a pap megkérdi tőle: - Csak egyedül van itt, azért megtartsam a misét? Egy négyfős társaság egyik tagja nekiveselkedik, majd balra elüti a labdát. Jegyezze meg ezen a gépen. Legszarabb viccek Legszarabb viccek egy kategóriában össze gyűjtve! Szar viccből mindig jön új sajnos.


Ezért ezeket is felrakjuk ebbe a szar kategóriába. Ezen az oldalon vicceket olvashatsz,ami bearanyozhatja a napodat! Elvont és fárasztó viccek gyűjteménye. Az év legjelentősebb eseménye kétségkívül a helyi futballpálya felavatása volt.


A létesítmény, több évi kemény munka eredménye, és büszkék lehetünk az összes ráctakácsi lakosra ( pl. Trab Antalra-polgármester, Suba Józsira- az Ívó tulajdonosa, Bélára- munkanélküli), akik összefogtak, h. Ha a férfiak menstruálnának, állandóan a tamponjuk méretével hencegnének. Kategória: Fárasztó viccek - Több ezer vicc és jobbnál jobb poénok lelőhelye.


Szarviccek

Egy férfi napozik a tengerparton. Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a farka maradt fehér. Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a farkát hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen.


Hogy hívják az orosz vendéglőst? Abrosz Tisztakosz Oszt Az Fenerossz 2. Kétcsöcse Kintcsüng 3. A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések