2020. február 14., péntek

Weninger befőző

Magyarországon elsőként, már éve forgalmazzuk a Befőzőautomatákat. Saját használatban már éve állnak rendelkezésünkre kifogástalanul. Olyan terméket kínálunk Önnek, amiben annyira hiszünk, hogy családnevünket adjuk hozzá. Legyen a siker részese Ön is!


Hírlevelünkben szezonális termékekre koncentrálunk, segítünk hogy felkészülhess a befőző szezonra, továbbá a biztonságos élelmiszer feldolgozásra és tartósításra adunk jó tippeket.

A hírlevélhez csak add meg az e-mail címedet, s ha elolvastad és elfogadtad az adatvédelmi nyilatkozatot, kattints a Feliratkozom! A befőzés ma már nem csak a Nagymamák feladata, kezdő Háziasszonyok és Urak is nyugodtan belevághatnak, a siker garantált! Nem kell felügyelni a folyamatot, a program végén kikapcsol. Ez év májusában vásároltam meg a komplett befőző automatát.


Azóta folyamatosan rakom el a gyümölcs és zöldségféléket. Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam, családom férfi tagjai is, akik kicsit kétkedve fogadták a vásárlásomat, megszerették a befőzést, mely régen még igen csak hosszadalmas volt. Van valakinek a Lidl-ben kapható befőzőautomatája?


Ugyanis fele annyiba se kerül.

Válaszok a kérdésre. Befőző edény l-es űrtartalommal és fokozatosan állítható hőmérséklet-szabályozással. Bio és öko háztartási szerek, környezetbarát mosódió,díjnyertes kozmetikumok, kiváló magyar termékek. Weninger Befőzőautomata, TARTÓSÍTÁS TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL!


Ahogyan nekem is megy a befőzés: a befőzőautomata. Akit érdekel a bodzalé receptje, ITT megnézheti. A régi, jól bevált receptektől nem kell megválni, az automatával ugyanúgy. Ez a Németországban gyártott háztartási készülék,. Katalin Muhariné Tapolcsányi.


Széles kínálat akár ingyenes házhozszállítással országszerte! Kedvező árainkat tekintse meg oldalunkon! Befőzés tartósítószer és akár cukor nélkül is egyszerűen és sikeresen!


Használati útmutatóban található időt és hőfokot kell. Segítségével megvalósulhat minden háziasszony. Nem baj, ha az üvegek összeérnek, vagy hozzáérnek az edény falához.


A befőző gépbe helyezett üvegeket egymás tetejére is teheti.

Miután elhelyezte az üvegeket a befőző gépbe, töltse fel vízzel. Free Shipping on eBay. De egy internetes fórumon olvastam, hogy kereskedelemben is. A fiam nagyon szereti, jó lenne ha télen is ehetnénk. A befőzés során nem kell tartósítószert használni, hisz a gép a hőkezelés során csírátlanít.


Sokan olvasták a receptjeidet,és azt a sok negatív kritikát amivel érdemtelenül illettek téged. Nekem is csak a csoport miatt lett facebookom. Tehát sohasem késő !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések