2020. február 5., szerda

Tüzifa győr

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Győr hirdetésekről. Van Önnél használt tüzifa , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a tüzifa.

Akác méteres tüzifa db. Száraz tüzifa db. Erdei tüzifa méterben db. A legolcsóbban nálunk! Tüzifa és fabrikett rendelés a Tüzifa és Fabrikett Centerben!


Tüzifa Rendelje meg otthonról, Nyugat-Dunántúli régió területéről, kényelmesen téli tüzelőjét az év minden szakában. Elérhető áron jó minőségű akác, cser, tölgy kályhakész hasított tüzifát rendelhet.

Kínál Tüzifa Akció! Először egy teherautóval kezdte, viszont napjainkban már 5db teherautóval rendelkezik a gépjárműparkunk. Ezzel a kis flottával törekszünk arra , hogy kiszolgáljuk precízen. Mennyi a tüzifa ára használtan? Hálós kalodás tüzifa.


Telephelyünk Érden található, ahonnan könnyedén kiszolgálhatjuk kedves megrendelőinket Budapest, Pest, Fejér és Komáron-Esztergom megye egész területén. További információkért és ügyintézésért látogasson el oldalunkra. Fészek Kertben és a Piktor Festékboltban is kapható ajándékutalvány, melyet háromféle címletben kínálunk kedves vásárlóinknak. Egy nagyon kedves hangú úriemberrel vettem fel a kapcsolatot. Készésges s segítőkész volt.


Elmagyarázta, mi a különbség tüzifa és a fabrikett között. Itt döntöttem el, hogy ebből fogok rendelni és nem bántam meg. Köszönöm az együttműködést és a segítséget. Jövőre is az Önök termékével fogok fűteni.


Tégla, tetőcserép, térkő, szigetelés akciós áron. Gyártói akciós katalógusok, Latminute akciók, Gépkölcsönzés.

A Földművelésügyi Minisztérium közleménye szerint az elmúlt hetekben több panasz érkezett amiatt, hogy csalók állami erdészeti társaságra hivatkozva a megszokottnál kedvezményesebb feltételek mellett árulnak tűzifát. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alábbi árak a szállítóink által a rendelkezésünkre bocsátott fa árától is függenek, tehát a fakitermelői árak módosítása hatással van arra az árra is. Jó minőségű tüzifa , sajnos kissé nedves volt a vásárláskor, de kiszárítva jó.


A méret is ideális a kandallóba, nem aprófát kaptam. A nappalinkat egy odaillő kandalló, látványossá ugyanakkor meghitté teszi, és otthonunkba hangulatot varázsol. A választék rendkívül nagy, lehet síküveges, panoráma üveges, ami akár kétoldalról, vagy háromoldalról, is üvegfelület, ezáltal tökéletes a rálátás a lángokra, ezeknek a készülékeknek már az ajtószerkezete liftes feltolhatós, használat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések