2020. február 27., csütörtök

Szilikát festék színezése

Ha kezeletlen vakolatra, vagy betonra keni, akkor szilikát alapozóval kell előkezelni a felületet. A termék ugyan használható gipszkartonra, de gipszes felületre nem ajánljuk. Felújító festékként is alkalmazható a régebben már mész, vagy ásványi festékkel festett felületekre.


Szilikát vegyületek képződése közben szilárdan kötődik az alaphoz. Kitűnő páraáteresztő képességű. Könnyen ecsetelhető, jó töltőképességű, nagy fedőképességű festék. A festék a Poli-Farbe KolorBox színkeverő rendszerében színezhető, a színtartósság a jó fény- és időjárásálló színező paszták használatával biztosítható. A színtelen bázisfesték a sötétebb színek előállítására szolgál, színezés nélkül nem alkalmas a használatra.


Milyen falfestékkkel fessük ki a házat, ami szellőzik is, így a penészedést (megfelelő szellőztetéssel) el tudjuk kerülni? Válaszok a kérdésre. A festékszínek kiválasztása során az egyéni ízlés dominál, de a különböző falfesték színek egymásra gyakorolt hatása nem elhanyagolható. A helyes döntést segít meghozni a festék színskála.


Ha a házon a szigetelés kőzetgyapotos akkor szilikon homlokzat festék ajánlott, ha polisztirolos akkor normál homlokzat festék is megfelelő. Az átfestés előtt portalanítás és falimpregnálóval történő alapozás szükséges. A homlokzat festéket rétegben célszerű felhordani. Abban az esetben ha a felület nem “stabil.


Kőházy Tradíció Kft. Ideális lakóklímát teremt, lélegző, páraáteresztő, penészedés gátló hatású mész bázisú falfesték. Kiváló épületbiológiai tulajdonságokkal bíró, profi minőségű, oltott mész alapú tradicionális ásványi festék. A kezeletlen vakolatokat, betonfelületeket szilikát alapozóval kell kezelni, s ezt követően két rétegben ad tartós, jól fedő és kiváló páraáteresztő bevonatot.


Gipszkarton felületeken is jól tapadó és kiváló kopásállóságú bevonatot ad. Héra páraáteresztő falfesték, vagy a Jupol Silikat, amelyik több előkevert színben is beszerezhető. Mert a beton esztétikusabbá varázsolására betonfestés helyett.


A felvételen egy újonnan elkészített, simított beton felület látható. Bár a felület sima, kivitelezési hiba miatt nem. Egy Gondos Betonfesték Nem Foltos: A ColorJuiceº Szilikát Betonszínező Egy olyan Festék.


Az ilyen típusú vízbázisú festékek kiváló gőzzel, légáteresztő képességgel és jó atmoszférikus stabilitással rendelkeznek. Az alapozott felületre legkevesebb óra kötési idő után hordható fel a Poli-Farbe Inntaler szilikát beltéri falfesték. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel történhet 2-rétegben, megszakítás nélkül, a munkafelületeket jól összedolgozva. A szilikát festék legalább évig tarthat. Az egyes rétegek felhordása között legkevesebb óra kötési.


A belsőépítészet folyamatában fontos szempont a mennyezet színezése. A festéknek kiváló minőségűnek, biztonságosnak és tartósnak kell lennie. Ebben a cikkben megfontoljuk a Dulux mennyezet jellemzőit és használatát.


ContentsTartalomjegyzék:A Dulux festék mennyisége és jellemzőiA Dulux festékek típusai a mennyezetreAjánlások a Dulux mennyezetre festék. Soriszil extra fehér, mely festésre kül- és beltérben egyaránt alkalmazható, magas fehérségi fokkal rendelkezik, ezért főleg olyan területekre ajánlott, ahol vakító fehér szín az igény. Színezése , keverése más szilikát és egyéb kötőanyagú festékekkel, színező pasztákkal nem ajánlott.


Mit tartsunk szem előtt a homlokzati festék kiválasztásánál? Ez az elsődleges réteg mely találkozik a környezeti hatásokkal, így nagy szerepet kap az épületek védelmében, mindamellett hogy tündöklővé tudjuk varázsolni vele házunkat. Az OBI csempefestékkel könnyű dolgozni, kiválóan tapa nedvességálló, és a teljes száradás után a felület.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések