2020. február 18., kedd

Lábazat festék felhordása

A felületeket alaposan meg kell tisztítani, a felület por, zsír, olaj, korom, egyéb szennyeződésektől és laza részektől mentes legyen. A Polifarbe beton, vakolat és lábazat festék kiváló időjárásálló, szilikon adalékot. Korongecsettel felhordható Kül- beltéri felhasználásra. A lábazati és betonfesték használata előtt a felületet tisztítsuk meg minden.


Rossz minőségű lábazat esetében először verjük le a régi vakolatot. Szín felvitelén ráérünk ezután gondolkodni. Lábazati alapvakolattal ( sima legyen a felület ) vagy hőszigetelés esetén XPS lappal.


A Lábazati vakolat egy rendkívül tartós fedőréteget képez. A lábazati díszvakolat védi a falakat a csapó eső és az olvadó hó korrózió okozta sérülések ellen. Weboldalunkon fajta szin választható.


A bevonat felhordása előtt a felületet, megfelelően elő kell készíteni. Policolor lábazatfesték , Akropenta lábazatfestékek ára, Palafesték árlista és olcsó árak. Kültéri színes akciós Takril betonfesték webáruház. Trilak Héra Betonfestékek ár színek olcsó webshop.


A felület alapozásához VALMOR Lábazatfesték és víz 1:arányban hígított keverékét használjuk. Az alapozó keveréket intenzív ecsetelő mozdulatokkal hordjuk fel a felületre. Festéket hígíthatjuk 5-10. Ez alatt fokozottan védjük a lábazatot.


A vakolatok száradási ideje lehet egy hét is. Ez vonatkozik mind a levegő, mind a falfelület hőmérsékletére is. Nagyon szívesen készítek önnek árajánlatot is, de legyen szíves átküldeni az e-mail címemre.


A lábazat általában érintkezik a talajjal, a csapóeső, a talajról, járdáról felcsapódó víz és az ott megülő hó is áztatja, ezért nedvesség- és fagyálló anyagból kell készíteni. A mechanikai védelem különösen az utcai fronton jelentős, hiszen sérülhet rakodáskor, rongálhatják az arra járók, a - graffitiművészek. Az első réteg felvitele előtt a terméket hígíthatjuk a felhordási konzisztencia eléréséig.


A második réteg esetén nem szükséges hígítani. A festések között legalább óra száradási időt biztosítsunk és a következő réteg felhordása előtt győződjünk meg az előző réteg megszáradásáról. A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából.


Lábazat festék online vásárlása, termékinformációk. Előtte ajánlatos a felületet finoman megcsiszolni. Eros mechanikai igénybevételnek kitett felületen 1-réteg lazúr felhordása után amint a kívánt színt elérjük alkalmazhatunk Boróka parkettlakkot rétegben.


A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő - kb. Lábazati festékek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Lábazati festékekszéles választéka és tartozékok várják az OBI internetes oldalán és áruházaiban! A jobb tapadás érdekében az elokészített felületeket Inntaler diszperziós mélyalapozóval kell bevonni festoecset vagy teddy-henger segítségével. A festék színezhető pasztell színre Poli-Farbe.


A termékek felhordása feltételezi az alapveto építoipari kivitelezoi ismereteket. Keveroszárral, alacsony fordulatszámon történo alapos átkeverés után rozsdamentes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések