2020. február 7., péntek

Planta flórakosár

A kövekben integrált bemélyedés szolgál az öntözőcsöveknek, ezáltal is megkönnyítve a növények optimális vízellátását. TÉNYEK -fagyálló -integrált bemélyedésekkel az. Szürke és agyagbarna színben kapható. Rondo Flórakosár szürke. Ajánlatkérő neve (Kérjük adja meg a nevét!).


Planta Mini florakosár szürke.

Színtiszta természet – A flórakosarak támaszt adnak lejtőinknek, megkönnyítik a kertész. A köveken kis bemélyedések vannak kiképezve az öntözőcsöveknek. Növényeinket így mindig elegendő vízzel láthatjuk el, és minimálisra csökkenthetjük a kerti munkát.


Mérete: 40x30xcm. Listába teszem Listába teszem. Friedl növény támfal és rézsűkő nagy választékban. Flórakosarak – a flórakosarakkal megtámaszhatjuk, egyszersmind virágzó mezővé varázsolhatjuk dűlőinket és rézsűinket.


A flórakosarak biztos védelmet nyújtanak az esővízzel szemben, elég teret hagynak a természetnek, és megkönnyítik a kertész munkáját.

A kerek formával könnyebben építhetünk íves rézsűket. Egy kő, kétféle optika: egyik oldalán egyenes, másikon ívelt profillal. FRIEDL exkluzív térkövek. A Friedl Steinwerke a forma és minőség iránti legmagasabb igényekkel gyárt térköveket, betonlapokat, kerítés- és falazóköveket magánkertekbe és közterületekre.


KO LINE PLANTA PLANTA F LÓRAKOSÁR. Faro flórakosár szürke. Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.


Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.


Kertekben vagy funkcionális határolókőként – a Bola betongolyó sokoldalúan alkalmazható. Legnagyobb méretű változatának súlya 1kg. A Bola betongolyók sima felülettel készülnek.


Fagyállók, ezért szabadban is „áttelelhetnek“. Gránit árnyalt színben kapható.

Bemélyedésekkel az öntözőcsöveknek. Termékeink a képre kattintva tovább nagyíthatóak! A vállalatot magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy biztos alapokon nyugvó, a megrendelők legmagasabb minőségi igényeit kiszolgálni képes kereskedelmi céggé váljon, mely az ország teljes területén jelen van, továbbá a környező országok piacain is.


Több mint 9féle térkövünk, féle lábazati- és falburkolatunk között böngészhet. Tekintse meg egyéb termékeinket és szolgáltatásainkat is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések