2020. február 26., szerda

Somfy távirányító

Szakértőink és viszonteladóink. Tekintse meg az összes videónkat. Szabja személyre a távirányító tokjának és keretének színét, hogy illeszkedjen otthona berendezéséhez.


Az ötcsatornás távirányító egyesével, vagy csoportosan is mozgatja az árnyékolókat. Illeszkedik a környezetébe - kivitelben kapható (fehér, kék-fehér, ezüst és fekete). A távirányítóhoz fali tartó konzolt is adunk.

TELIS SOLIRIS RTS. Somfy távirányító és időzítő. The remote controls to manage sun sensors. Egy érintés,amely életre kelti ottthonát. Lásd a terméklapot.


Húzza fel és eressze le kényelmesen a redőnyöket a távirányító segítségével! Csatlakoztassa őket otthon automatizálási eszközeinkhez és hozzon létre biztonsági forgatókönyveket. Helyette: Kiváltó rendszer.

Genius Bravo távirányító. Megoldásainkkal leheto˝ség nyílik az ido˝járás, valamint a környezeti. Távirányító programozása („my” pozíció). A berendezés röviden fel-le. Telis RTS távirányítónak.


PrŠba: Afeszültség bekapcsolása után a FEL és LE nyomógombokkal ellenôrizheti a motor forgásirányát. Ellentétes irányú forgás esetén cserélje fel a kábeleket a megfelelô sorkapcsokon. Ehhez feszültségmentesítse a berendezést. SOMFY RTS távirányító használati! Az els ő távirányító betanítása az Orea RTS-re Kérjük, ügyeljen a távirányító gombjainak funkcióira (PROGramozó-, FEL -, STOP -, LE -gombok).


Céginformáció Cégünk a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft. Be­mu­tatóter­münkben teljes árnyékolástechnika­­i termék­­kí­ná­latunk (napellenző, szalagfüggöny, redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló valamint ablak­fó­lia) megtekinthető. A KeyGo kis méretének köszönhetően bármilyen kulcskarikán hordható. C – A nagyobbik gomb lehetővé teszi.


A irányú (2W) távirányító programozását, betanítását, valamit a 1W-ről a 2W-re történ ő programozását a megfelel ő távirányító kezelési útmutatóját követve végezze! AUTOMATIC CONTROL OF OPENINGS AND CLOSURES IN HOMES AND BUILDINGS. Meghibásodott, törött távirányító pótolható.


Az elvesztett vagy ellopott távirányító kizárható a rendszerből, így illetéktelen kezekben nem ad visszaélésre lehetőséget.

RTS rendszerű, csatornás távirányító , segít a szél - és fényérzékelő működtetésében is. A termék Francia gyártmány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések