2019. szeptember 4., szerda

Tető m2 számítás

Négyzetméter számítás például még akkor is jól jöhet amikor egy fóliasátort takaró fóliával be kell vonni, hogy ahhoz hány négyzetméter fóliát kell vennünk. Hogyha már az építkezésnél maradunk annak a meghatározása, hogy egy adott tető felületre hány négyzetméter tetőcserép kell. A tető típus megadása után, ami lehet félnyereg tető , kontyolt tető , nyeregtető, adjuk meg a tetőszerkezet hajlásszögét, a tető hosszát, és a tető szélességét. A program ezután kiszámolja a felület nagyságát, és kétfajta tetőre adja meg az árakat.


Ehhez segítség a Tető kalkulátor alkalmazásunk, amivel otthonról, kényelmesen, a családdal megvitatva tud tájékozódni a témában, hogy az Ön ízlésének legmegfelelőbb cserepet válassza.

Ellenkező esetben a számítás lehet hiba. Végtére is, a program lehetővé teszi csökkentették a fő tető alá a tető oldalsó oromzatok. A számítás , akkor megjelenik egy néhány számot: a méret vagy a mennyisége építőanyag fele a tető és a zárójelben - teljes méretben vagy térfogat. Tekintse meg házépítés referenciáinkat!


Az árak az áfa-t nem tartalmazzák. A téglates térfogata és felszíne. Hány négyzetméter lenne kb? Fenyőáru kalkuláció másodpercek alatt.

Számolja ki építkezéséhez szükséges faanyagát. Kérjen egyedi ajánlatot! Skandináv Fatelep - minőség közel Önhöz. A fatelep, ahol megtalálja, amit keres.


A derékszögű háromszög területe és kerülete. Tehát a tető befedéséhez mintegy 13mdeszka szükséges. A ( ) képlet jól mutatja, hogy a keresett mennyiség hogyan függ az adott mennyi-ségektől.


Természetesen a számszerű megoldás során lehet kis lépésekben is haladni, a mutatott részletszámítások szerint. Ehhez segítség a Terrán tető kalkulátor alkalmazás, amivel otthonról, kényelmesen, a családdal megvitatva tud tájékozódni a témában, hogy az Ön ízlésének legmegfelelőbb cserepet válassza. Figyeljünk a trükkökre új építés esetén is!


Az ingatlanok értékesítői gyakran egyedi számítási módszerrel kalkulálják az alapterületet, mondani sem kell, hogy a saját érdekük szerint. Fűrészáru számítás. Segítünk Önnek kiszámolni, hogy mennyibe fog kerülni a kiválasztott fűrészáru. Annyit kell csak tennie, hogy kiválasztja az adott fűrészáru méretét, mennyiségét.


A hosszúságot a gördülő listából válassza ki, a mennyiséget be kell írni az ablakba. Lényegében egy oszlop lenne csak az aljzat az már ki van rakva téglával.

Ebbe állítanék egy vaspapucsot ami egy betonvasra lenne szerelve. Erre lenne állítva egy 10x10-es gerenda mint fa oszlop. A szélessége a ház, a magasság az elejétől a tető gerincen és a szélessége a túlnyúlás hossza az szarufa számítás , a távolság a ritmusra. Ugyanez a program készít egy rajzot a szarufák méreteirol.


Különösen hasznos lesz azok számára, akik úgy döntött, hogy a szarufák a kezével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések