2019. szeptember 26., csütörtök

Előnevelt liba eladó

Van Önnél eladó előnevelt liba , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint az előnevelt liba. Kendermagos előnevelt csirke db.


Kettős hasznosítású előnevelt csibe április 8-tól eladó. Szükség esetén takarmányt tudok hozzá biztosítani.

Háztáji körülmények között kiválóan termelő fajta. Kínálatunkban szerepelnek napos és előnevelt : - csibék, - kacsák, - libák, - pulykák, valamint eladó hetes tojójércék éves tojótyúkok vágnivaló csirkék kedvező áron. Szépen legelnek, mindent megesznek.


Elcserélném értékegyeztetéssel fiatal kakasra, jércére. Román, jelöletlen porcelán. Nagyon szép színekkel, mutatós darab. A világ legjobb kettős hasznú háztáji csirkéi, nagyra nőnek és közel olyan tojáshozamot produkálnak mint az.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Előnevelt tojó csirke db.

Liba és kacsa db. Csirke és kacsa db. Kifújt libatojás héj eladó. Gyogyszerezve , féregtelenítve. Napos, fodros tollú.


Archivált hirdetés Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Baromfi Komárom-Esztergom. Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől. Eladó bütykös liba gúnár tojóval. A rovatban ingyen elvihető vagy eladó baromfik és baromfieledelek hirdetései közül válogathat.


Itt található még csirketojás, tyúktojás, és kacsatojás hirdetések is. Sokat tojtak, egészen július hóig. Irányár ezer forint. Többféle olcsó, használt pucolt liba eladó.


Mennyi a pucolt liba ára használtan? Tanyasi pecsenye csirkecomb. Olcsó új eladó és használt Konyhakész liba eladó.


Több friss, ellenőrzött eladó Haszonállat hirdetés: Bene-120-as keltetőgépek- Akci.

Az árut kellő mennyiség rendelése esetén díjmentesen kiszállítjuk 100km-en belül, de Jászberényi telephelyünkön is átvehetőek. Távolabbi települések esetében egyedi árazást telefonon tudjuk egyeztetni. Kis Péterné vagyok a Borsod megyei Kesznyétentől km-re lakunk, egy tanyán, elsősorban állatartással, és kertészkedéssel foglalkozunk.


Ugyanitt ősi magyar fajta. Tavaszi szaporításból kitűnő kondícióval rendelkező kiscsukák eladók ! A 3-cm-es halak életerősek, jó megmaradással bírnak ! Válogatott anyahalaink garanciát nyújtanak a remek növekedéshez, ezért az ikrások november végére elérhetik a cm-t és az kg -ot ! BÁRÁNYHÚS eladó egészséges, házi nevelésű állatokból. Mindkét esetben házhoz szállításban tudunk segíteni.


Családi gazdaságként foglalkozunk elsősorban baromfi keltetéssel, előneveléssel, de árusítunk tojó jércét, kakast, továbbtartásra vagy vágásra is. Színezék és mindenféle génmódosítás mentes állatok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések