2019. szeptember 11., szerda

Pedálos szemetes 40l

X 5X 9↕ 1L Műanyag Fehér. Pedálos szemetes -40l -fémhatású -ezüst 13. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! A szemetes külön rekeszei megkönnyítik.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. SZEMETES 40L , PASO-EZÜST PEDÁLOS FÉMHATÁSÚ 25X33X66CM és még termék közül választhat a kategóriában. Javasoljuk, mielőbb frissítsen újabb verzióra!


Hasonlítsa össze az árakat! CURVER FÉMHATÁSÚ PEDÁLOS SZEMETES 40L Funkcionális szemetes a fürdőszoba vagy a konyha könnyebb tisztántartása eléréséért. Tökéletesen illik a modern kialakítású fürdőszobákba és konyhákba.


Pedálos szemetes 40l

Termékelégedettség: Funkcionális szemetes kosár a helyiségek könnyebb tisztántartása céljából. A lekerekített széleknek és átlagos magasságú. A Rotho Paso pedálos szemetes nemcsak praktikus, hanem elegáns kialakítású hulladéktároló eszköz is egyben. Inox pedálos szemetes , 30l. Curver fémhatású pedálos szemetes 40l.


A fedélszerkezet tartósan lezárt és láthatatlan marad a kosár tartalma. A kosár papírcsomagolás­ban v. Szemeteskuka pedálos CURVER Decobin 40l - ezüst. Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. CURVER fémhatású pedálos szemetes – liter Megjelenéséből adódóan tökéletesen illik a modern kialakítású fürdőszobákba, konyhákba.


Kiváló minőségű műanyagból készülő, könnyű, pedálos szemetes , melynek metálfény fólia ad fémes érzetet. CURVER SLIM BIN - pedálos szemetes (40L ) Leírás: Funkcionális szemetes , ideális a fürdőszobába vagy a konyhába a helyiségek könnyebb tisztán tartásához. Részletek Üzlethez. Manutan Push fém szemetes kosár, l , fényes rozsdamentes acél.


Cégünk a termékinformációkat frissíti, és meg tesz mindent annak érdekében, hogy azok pontosak legyenek a weboldalon feltüntetve. Azonban az élelmiszer összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők folyamatosan változnak, így cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért. Műanyag szemetesek, Kukák, szeméttárolók, Fürdőszoba, lakásfelszerelés, Konyha felszerelés, háztartási cikkek, fürdőszoba felszerelés üzlet és webáruház. Célunk, hogy minden ügyfelünket, minőségi és egyben megfizethető termékekkel lássuk el.


Nálunk szinte mindent megtalál, ami otthonába és konyhájába szükséges! Egyedi igényeket és megrendeléseket is. Az EKO literes pedálos szemetes kuka innovatív, rozsdamentes acélból készült hulladékgyűjtő.


Azon vásárlóink figyelmébe ajánljuk, akik új formabontó stílusú, prémium minőségű hulladékgyűjtőt keresnek. Rozsdamentes acélból készült pedálos szemtes, kivehető műanyag vödörrel. Konyhában, fürdőszobában, asztalon egyaránt használható. Ft-ért már a Tiéd lehet.


Rendelj online vagy látogass el bp-i üzletünkbe. Kiszállítás már 5Ft-tól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések