2019. szeptember 5., csütörtök

Detektív üveg

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.

Lowest Prices on Top Items. Fényvisszaverős üveg. Ezek fény, és hővédős üvegek. Gyártásánál egy vékony fém oxid réteget juttatnak az üveg felületére, ez a kemény réteg ellenáll a környezeti változásoknak - kültérre is ajánljuk ! A réteget víztiszta és önmagába színezett üvegen is használják. A bevonat egy kemény réteg, ami a környezeti változásoknak is ellenáll ezért kedvelik kültéren is a használatát.


A detektív tükör kialakításának célja, hogy az üveg egyik oldaláról (megfigyelő oldal) átlássunk a másik oldalra (megfigyelt oldal), míg ugyanez fordított irányban nem történik meg, vagyis a megfigyelt oldalon lévő személy nem lát át a megfigyelő oldalára.

Kameraállás:-fekvő szem magasságban db. Kémlelő nyílások - x szúnyoghálóval kitöltve, mindegyik külön zárható. A kétirányú ( detektív) üveg egy tükör , ami részben tükröz, részben pedig átlátszó.


Ha az üveg egyik oldalán erősebben világít a fény (lámpa) és a másik oldalán sötétebb van, az lehetővé teszi az áttekintést a sötét oldalon. Síküvegre fém gőzölést visznek fel. Detektív tükörnek is alkalmazható. Lényege ,hogy az üveg bevonatos oldalán nagyobb legyen a fény mint a túloldalon.


Felhasználása: bejárati ajtók, ablaküvegek, iroda ajtók. Tartunk belőle barna és ezüst színűt is. Elérhető mm vastagságban.


Belülről egy kissé sötétített felületet látunk, kintről tükör hatású. Minden az üvegfóliákról, biztonságifóliákról, szilánk elleni védelemről – üvegfólia, fólia , biztonsági fólia , szilánk, védelem, dekorációs, matt fólia , reflexiós fóliák. Reflexiós ( detektív ) üveg. Készítése során a float üveget kívülről egy fém-oxid bevonattal látják el, így történhet meg az, hogy az ablak csak oldalról látható, szemből nem. DOCX, PPTX, XLSX 或Trados, Memoq, Wordfast 等等双语拖放到GT4T,即可迅速且安全地翻译。.


These limestone bullnose steps and coping stones are machined and then hand.

A reflexiós üveg sajátossága, hogy ellenfényben átlátható, míg, ha a hátunk mögül érkezik a fény tükörként működik. Ez számos területen jól használható. Például hővédelemre, diszkrét megfigyelésre, de eltakarható vele a fürdőszobai WC is. Minél nagyobb a fény és a sötét közötti ellentét, annál erősebb. Ugye azt te is érze hogy már a kérdés is ellentmondásos?


A matt felületű üvegen egyik irányba se látsz át! A hideg folyadékban lehűtött üvegolvadék cseppé dermed (bal oldali kép). Az ilyen üveg nagy szilárdságú, nagy nyomással szemben is ellenálló.


Tükör, egyedi tükör, Tükrök, tükörfalak, álló tükrök, design és világító tükrök, gyártása és beépítése egyedi megrendelésre rövid. Tim (Justice Smith), a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések