2019. szeptember 12., csütörtök

Grafitos tömítőzsinór

Tisztagrafit Tömítőzsinór. Ez a forradalmi tömítőtermék egy expandált tisztagrafit fonatot tartalmaz, rugalmas tömítésbe fonva. Az expandált tisztagrafit tömítési lehetőségei ezt a típust a leghatékonyabb tömítési megoldássá teszik. A grafit miatt kétszer nagyobb hőállóság a sima pamut tömítő zsinórokhoz képest. A grafitos pamut tömítő zsinór súrlódási együtthatója kiváló ,de Vegyszerállósága alacsony!


Biológiailag könnyen lebomló. Tömítéstechnikai termékek: A grafitos PTFE teflon zsinór,fonott kivitel. A grafitos teflon zsinór rendkívüli tulajdonságai miatt vegyipari, gyógyszeripari, felhasználásra alkalmazható.


Alkalmazások:Szivattyúk,tömszelencék. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Válasszon hatékony fűtőtestet, döntsön Praktikusan!


Ennek a terméknek sajátossága a „zebra” fonat, amelynek eredménye, hogy az erősség intenzitása a fonás mentén koncentrálódik. Ezenkívül át van itatva. Ugrás a(z) GRAFITTAL ÉS OLAJJAL IMPREGNÁLT ÜVEGSZÁL ZSINÓR részhez – Tömítőzsinórok.


Bóvebb felvilágosításért kérjük forduljon ügyintézóinkhez! A zsinóros tömítések felhasználási területei. Kiszerelés: m, Gyártó: NINCS Összehasonlít. Grafitos PTFE zsinór szilikon olaj impregnálással.


Hőálló tömítőzsinór , PTFE, grafit tömítés és aramid tömítések szivattyúk, keverők és szelepek tömszelencéinek tömítésre. Négy fő típust emelnénk ki amivel a szelep, szivattyú és dugattyú tömítések lefedhető az. Szaküzletünk, telephelyünk Kiskőrösön van, elsősorban partneri kapcsolatokban dolgozunk, gondolkodunk. Magászemélyeket és ipari felhasználókat is kiszolgálunk! Silifat M-G zsír grafit tartalmú metil szilikon olaj alapú szilikon zsír.


Rendelésre elérhetőek tömítőzsinór tömítések Különböző kivitelű zsinórtömítések, grafitos és kerámia, speciális felhasználási területekre is. A tömítőpersely egy közönséges tömszelence, amelyet a forgó vagy előre-hátra mozgó tengelyek folyadék elleni tömítésére használnak. A legismertebb példa a csaptelep, amelynél a tömítőperselyben rendszerint faggyúba vagy hasonló kenőanyagba mártott zsinór van. A süti fájlok a számítógépén tárolódnak.


A Felhasználó a böngészőjében képes törölni a sütit a saját számítógépéről, valamint annak alkalmazását le is tilthatja. V profil Tolókapu görgő talpas U profil Tolókapu görgő talpas U profil Tolókapu görgő talpas V profil Tolókapu görgő talpas V profil Tolókapu vezetőgörögő Tolókapu vezetőgörögő Tolókapu vezetőgörögő 40×Tolókapu vezetőgörögő 40×Tolólap gumi Tömítő gumi 1Tömítő gumi. Hullámos nemesfém grafit, kerámia vagy PTFE réteggel.


Egyenetlen és sérült felületeken is. CíCeramic Fiber Packing Ceramic Packing Kerámia tömítés Nagy stabilitású csomagolás, csakúgy, mint a grafitos impregnált kerámia szál, Kerámia szálas. Aladin Evolution üveg tömítő gyűrű ¤ L. Tolózár kínálatunk: acélöntvény tolózár, emelkedő orsós tolózár, rugalmas ülékű tolózár, orsós tolózár és karimás tolózár.


Elzáró szerelvények hideg-meleg vízre, ipari vízre, szennyvízre, vízgőzre és olajszármazékokhoz használhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések