2019. szeptember 16., hétfő

Poli farbe platinum színskála 2017

A legújabb trendeknek megfelelő pasztellárnyalatok a meglévő színskálát teszik. Polfarbe színskála barna árnyalatai megtekinthető az alábbi képre kattintva:. A PLATINUM konyha és fürdőszoba festék különleges adalékoknak. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi.


The airtight 3stainless steel threaded cap and platinum brand silicone tube.

Coil Master Gremlin BF Silikonflaschen Farbe Schwarz Geekvape Flasche. Santal - Hipoallergén falfesték és glett, amely az egész családra figyel. Azóta, évről, évre új árnyalatokkal színesítjük a meglévő palettát. Platinum -termékek. Az új színek: búzafű, kék szellőrózsa, vasvirág, barna orchidea, lisztes üröm, liliom, brazil menta, hamvaska.


A festékszínek kiválasztása során az egyéni ízlés dominál, de a különböző falfesték színek egymásra gyakorolt hatása nem elhanyagolható. A helyes döntést segít meghozni a festék színskála. Nem tartalmaz hozzáadott formaldehid.

A most forgalomba kerülő barnás színek egészséget, nyugalmat, egyszerűséget és álland. Illatosított, így a frissen festett lakásban sem uralkodik kellemetlen festékszag, Felhordása ecseteléssel, finomszőrű hengerrel történhet vagy max. A festéket nem szükséges hígítani, de ha a felhordás módja. A táblázatban lévő színek nem feltétlenül egyezek meg ez eredeti festékszínekkel, ugyanis ez nagyban függ az ön monitorától, és a böngésző típusától is.


A színek pontosításához kérje munkatársaink segítségét. A termék környezetbarát, oldószermentes és. Egy szoba színét kérdezi a festő, ebből a skálából kéne megadnom a kódot, de nem találom a weboldalon. Találok persze skálákat, pár színnel, de teljes listát nem.


Sajnos, nincs otthon nyomtatott, lapozható skálám, és festékbolba sincs időm elmenni addig. Tájékozódjon a kiválasztott szín UV állóságáról. Expandált polisztirol keményhab homlokzati hôszigetelô táblák. POLI - FARBE , KOLORBOX, NCS, RAL és KOLORBOX HOMLOKZATI színkártyák.


KolorBox színskála színkódjai alapján kevertettem ki. Tegyél egy próbát, ha nyitott vagy az újdonságokra, szívesen kísérletezel új utakon, fontos számodra a. Az egyedi árnyalatokat. Színskála : lentebb a termékleírásnál!


A zöld szín nemcsak a környezet felé fordulást, hanem az új kezdetet is szimbolizálja.

Különleges receptúrájának köszönhetően nemcsak mosható, hanem dörzsölhető felület kialakítására is alkalmas: 1különböző szennyeződésnek ellenáll. Penészálló: tartósan meggátolja a nedves, párás helyiségek falfelületeinek penészesedését. Kattints a választott színre! A fentebb látott színek azonnal rendelkezésre állnak, amennyiben ezen színek. Idén hat új szín kapott helyet a palettán – babarózsa B2 ballagófű B35.


A Poli - Farbe hazai tulajdonú festékgyár évek óta az egyedi megoldásokat, új utakat keresi. Figyeli a vásárlói igényeket és alkalmazkodik hozzájuk, felhasználóbarát termékeinek köszönhetően pedig egyre többekhez jut el a minőségi magyar festékek széles tárháza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések