2019. szeptember 10., kedd

Modern asztalterítő

NORDIC MODERN asztalterítő 150x1cm. HM a világ egyik vezető divatvállalata lett. Részletek Üzlethez.


A JYSK hírlevéllel minden héten megkapja reklámújságunkat, híreinket, aktuális nyereményjátékainkat, inspiráló lakberendezési ötleteket és legjobb ajánlatainkat is. Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában.

Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Kör, ovális terítő méretezés.


Rendeléskor menden esetben a terítő méreteit kell megadni! Ovális asztalt is így szabnak a lapszabászaton: Az asztallap két íves vége szabályos félkör, melynek átmérője az itt jelzett szélesség. Terítő, asztalterítő vagy abrosz műszál és damaszt jellegű alapanyagokból a Paplanvilág Webáruház kínálatában! Asztalterítők szeretne alacsony áron? Abroszok és tulajdonságaik táblázatos formában.


A terméknevek egyben linkek a webáruház megfelelő termékkategóriáihoz!

Tekintse meg abroszaink méretét, terítőink összetételét, az anyag rövid jellemzését, msúlyát, melyből a vastagságra is tud következtetni. Summertime kültéri asztalterítő kedvezõ áron, nagy választékban, gyors. Kézműves kézi horgolású modern mintájú csipketerítő a Kriza Design Shop műhelyből. A modern stílusra jellemző a merész színválasztás. Gyakran találkozunk szürke, fekete, fehér anyagok mellett élénk színekkel.


Emellett a kiválasztott anyagok jellemzően egyszínűek, de ha mégsem, akkor a mintázatuk modern , ami gyakran emlékeztet a 60-as évek retro mintázatára. Exkluzív abrosz a MODERN kollekcióból, fehér színben. A különleges kristálydíszítés varázsolja igazán egy.


Ehhez nyújtanak segítséget a NORDIC MODERN lila és arany terítők. Ez a színkombináció egyszerre kölcsönöz laza és ünnepi hangulatot a terített asztalnak. Többféle méretben elérhető, és még futó is tartozik a kollekcióhoz. Kültéri asztalterítő – Adele 2Miért tökéletes választás ? A textília képes ellenállni a folyadékkal való érintkezésnek, és az ezáltal okozott szennyeződésnek, beleértve az olajat és zsírt is.


Impregnált asztalterítő , a mai kor terítője. Valljuk be őszintén, hogy mi elfoglalt háziasszonyok, nem szeretjük szaporítani a mosnivalót. Szeretjük a szépet, a gyönyörűen megterített asztalokat, de a mosást, már nem annyira. Vendéglátóhelyek, óvodák, bölcsödék figyelmébe ajánljuk, hogy - db feletti mennyiség esetén- a nálunk vásárolt anyagból megvarrjuk az asztalterítőt.


Dohányzóasztalok minden nappaliba.

Ahogy nem tudjuk elképzelni otthonunkat egy kényelmes kanapé nélkül, úgy a legtöbb ember nem tudja elképzelni a kanapéját dohányzóasztal nélkül, ahol helyet kapnak a távirányítók, magazinok és egy kellemes kávét is megihatunk. A Möbelix konyhablokkokkal garantáltan jól felszerelt konyhát alakíthat ki. Modern és takarékos!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések