2017. október 20., péntek

Magasfényű fekete komód

A JYSK számos dizájnban, alakban és méretben kínál komódokat különféle számú fiókkal. A kínálatban szereplő anyagok ugyancsak változatosak. Akár egy aprócska komódot.


Részletek Üzlethez. Méretek: (SzxMéxMa): 149x86xcm. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalunkon keresztüli online vásárlási és fizetési funkció nem működik, ezért a vásárlással, megrendeléssel vagy fizetéssel.

A csendes záródás nincs benne az árban (26S79C99). A komódok nagyon praktikus bútordarabok - a fiókok és polcok lehetővé teszik sok különböző tárgy gyors elrendezését. Jól használható a hálószobában,konyhában, előszobában és nappaliban egyaránt. Minimalista Fehér És Világ. Vásárlás: Komód árak, eladó Komódok.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Komód termékek, Komód márkák. Látványos dizájnal fantasztikus áron megkaphatja.


Lizi komód magasfényű fekete frontjával és arany színű kerettel egyedi megjelenésű.

Arany színű fogantyújával igazán elegáns. Egy fiók és három polcos rész található benne. A webshopban a család többi tagja is elérhető, dohányzóasztal, éjjeliszekrény , TV szekrény. Komód , fehér magasfényű , SPACE Komód , éjjeliszekrény információk egy helyen!


További Komód , éjjeliszekrény árak és méretek, termék leírások és szállítási és készlet információk. Calabrini Vitrines komód , magasfényű fekete Elegáns, modern, egyszerű, letisztul vitrines komód. Natúr lakkozott fenyőfa komód fiókokkal különböző típusokkal online vagy bútorboltunkban. Komód , magasfényű fekete , ADONIS AS 0 ADONIS AS 0 komód. Anyag: DTD laminált,MDF extra magasfény.


Lizett magasfényű fekete frontjával és arany kerettel nagyon jól mutat a nappaliban, konyhában esetleg egy szalonban. Három fiók és kettő polcos pakolóval. A fogantyúk arany színűek. Megjelenésében , nagyon különleges a vékony kecses fogantyújával. Kínálatunkban megtalálja fehér színben is.


Illetve elérhető a. A termékcsalád többi elemével kombinálva gyönyörű, egyedi nappali sort lehet összeállítani. Szállítási információk. Ha Hajdú-Bihar megyén kívülről érkezik a rendelés, akkor a pontos cím, és a megrendelt termékek ismeretében egyedi árajánlatot fogunk küldeni a megadott e-mail címre órán belül.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

A fiókos komód a legjobb megoldás erre, amiben külön rekeszbe kerülhetnek a hasonló jellegű holmik. Különféle kivitelezésben kapható a fiókos komód , de ha igazán stílusos modellt szeretne, akkor a rattan a legkedvezőbb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések