2017. október 10., kedd

Bordástengely ár

Mezőgazdasági gépek meghajtásához szükséges egyszerűbb és speciális kardántengelyek és kardántengely alkatrészek kedvező áron. A Nippon Bearing termékei között megtalálhatóak a tengelyek, melyeket kompakt mód tengelytartó talppal is össze lehet szerelni vagy tengelybakokkal alkalmazni. A bordástengely lehetővé teszi a kardánút hosszának szabályozását.


Ezen felül a bordástengellyel lineáris mozgások megvezetése is elvégezhető. Rendelhető szálméret: méter illetve méter.

Fűrész, fahasító, csörlő alkatrészek Baranya Kúpok négy méretben rendelhetőek 60x270mm, 80x260mm, 110x260mm, 200x460mm mindegyik kúp kétbekezdésű menettel készül, így még könnyebbé teszik a hegy. Leírás Kúpok négy méretben rendelhetőek 60x270mm, 80x260mm, 110x260mm, 200x460mm mindegyik kúp kétbekezdésű menettel készül, így még könnyebbé teszik a hegy előrehaladását a faanyagba. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ.


A lineáris tengely egy edzett, köszörült felületű kör keresztmetszetű tengely. Igény esetén rozsdamentes kivitelben, illetve csőtengelyes változatban is tudjuk biztosítani. Eladó a képeken látható Schaublin 1– hagyományos eszterga gyönyörű állapotban, üzemkészen.


A bordás hüvely lehetővé teszi a kardánút hosszának szabályozását a bordástengellyel összeépítve.

Vezérlés Fanuc 15t Ágy feletti elforduló 4mm Keresztszán feletti elforduló 2mm Csúcstávolság 400. Előny: Hihetetlen merev, de könnyű. Nagyon jó vele tekerni!


A több mint száz éve egyeduralkodó négyszögtengelyes hajtókarrögzítést az utóbbi években váltotta fel a bordástengely , majd legújabban az integrált tengelyes hajtómű. Ezek azonos tömeg mellett lényegesen merevebb szerkezetet alkotnak. Viszont így most három teljesen eltérő rendszer van forgalomban, ami a szerelők.


Ft Nettó ár : 3Ft. Főoldal Webáruház Claas alkatrészek BORDÁSTENGELY. Bourgoin alkatrészek. ARAG szerelvények nagy választékban. Led munkalámpa olcsón!


Használhatja bal oldalon a Termékek menüt, ahol termékkategóriánkénti lebontásban nézheti át kínálatunkat, vagy a Termékek menü felett található keresőt, amiben cikkszám, cikknév valamint gyártói cikkszám alapján kereshet az kínálatban. Van Önnél használt fóliasátor borda, ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen!


Hasonlók, mint a fóliasátor borda. Ford Galaxy bordás tengely webáruház, vásárlása maximális kedvezménnyel és garanciával, akár másnapi házhoz szállítással utánvétes fizetési lehetőséggel.

Immár MTZ alkatrészek széles választéka is megtalálható kínálatunkban, az MTZ az egyik legelterjedtebb traktormárka a hazai gazdák körében. Vásároljon olcsón jót. UAZ sebességváltó lükverc kerék.


Kenőpaszták, magas hőtűrésű felületvédő anyagokKenőpaszták és leválasztó anyagok használatának előnyeiAz ipar számos területén, például a szerszámgyártás, illetve fémmegmunkálás során szükség van a kenőpaszták és leválasztó anyagok használatára. Talajmaró munkaszélesség cm. Meghajtás bordástengely a traktor TLT-ről. Opció : talajmaró támasztó kerék : 15Ft.


A legfelső kép alatt további képeket talál. Kérem írja be a keresendő kifejezést! Megadhatja, hogy a kifejezésben szereplő szavak mindegyikének,vagy csak valamelyiknek kell szerepelnie a termékben.


E mellett kiválaszthatja, hogy a termék mely tulajdonságaiban történjen a keresés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések