2017. október 17., kedd

Gumiápoló spray használata

Gumitisztító és konzerváló gumikerekek- gumi lábtörlő stb. Visszaadja a gumi természetes fekete fényét és víztaszítóvá teszi. Első osztályú gumiápoló spray. Autó gumiápoló spray 520ml Anitsztatikus hatású spray , mely gyorsan és. Autobrill gumiápoló spray 500ml.


Könnyen használható termékei a hétköznapi felhasználásra is alkalmasak,. Használata előtt a. Gumiápoló szerekkel való kezelés lehetséges, de nem kötelező. Ha az autó egész télen használaton kívül van és garázsban áll, a legjobb, ha felbakolja.


Ekkor az abroncsok nem terhelődnek egy ponton hónapokon keresztül. A kezeletlen gumi kiszára kirepe élettartama exponenciálisan csökken azzal szemben, melyet tárolás előtt lekezelnek, és használata alatt is rendszeresen ápolnak. A gumianyag védelmére, illetve élettartamának megnövelésére különböző szerek kaphatók. Autófesték és Ipari bevonat kis- és nagykereskedelem. Unsubscribe from Car Color Kft.


A Műszerfalápolót használva egy speciális filmréteg keletkezik a használt felületen, ami távol tartja a port és a különféle szennyeződéseket. PRELIX GUMIÁPOLÓ SZÓRÓPISZTOLYOS 5ML és még 2termék közül választhat a kategóriában. Autóápolás minőségi szerekkel, ápolja autóját Praktikusan! A gumiápoló anyagok azért fontosak, mert a gépkocsikban jellemzően sok gumialkatrész van, amelyek közül nem egy komoly mechanikai terhelésnek és vegyi- vagy hőhatásnak van kitéve, miközben hibátlan működésük és megfelelő élettartamuk nagyon fontos a gépjármű lényeges alkatrészei, rendszerei működése szempontjából. A MoTip Car Care gumiápoló szilikon tartalmának köszönhetően nem csak csillogást eredményez, hanem véd az időjárás viszontagságaitól is.


Motip gumiápolóA Motip gumiápoló egyben védi a gumit az időjárás negatív hatásitól, és élénkíti a gumiabroncs fényét. Speciális gumiápoló spray a gumi felületek megóvására. A gumiabroncsoknak is szüksége van az ápolásra és odafigyelésre. Kellemesebb, ha hónapok után is a szép fekete gumit láthatjuk az autónkon, ugyanakkor az is fontos, hogy ez a spray ápolja és védi is a felületet.


Kiválóan alkalmas gumiabroncsok, gumiszőnyegek, gumicsíkok és egyéb gumi tárgyak ápolására. Gátolja a gumi öregedését, visszaadja rugalmasságát és felfrissíti színét. A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Tilos nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra permetezni!


Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Van szilikonos gumiápoló és van külön gumiápoló spray is (abban nem tudom mi van), én ez utóbbit használnám a biztonság kedvéért. Nekem amúgy az első gyógyszertárban azt mondták, hogy glicerint csak receptre adnak ! A másikban megkérdezték hogy mire kell, külsőleg vagy belsőleg.


PREVENT GUMIÁPOLÓ AEROSOL 400ML FEKETE és még 2termék közül választhat a kategóriában. Az új gél formula ápolja és védi a gumit a repedések kialakulásától és a kifakulástól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések