2017. október 9., hétfő

Használt evezőlapát eladó

Többféle olcsó, használt evezőlapát eladó. Mennyi az evezőlapát ára használtan? Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Használt evező eladó. Műanyag evező, mely szétszerelhető részre.


Mivel szétszedhető, így kis helyen elfér, tá. Evező pár 124cm – nem használt. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Megyék, ahol van eladó kenu.


Kenu evezőlapát db. Budapest (28) Békés megye (9) Borsod-Abaúj-Ze. Folyókra, tavakra és tengerre is alkalmas vízitúra eszköz. Balaton 2 kitűnő állapotban, mahagóni. Nagy méretű tárolórekeszei elől egy, hátul kettő darab vízmentes zárófedéllel van ellátva, így hosszabb túrára is elegendő hely van benne.


Találja meg Ön is a legjobb ajánlatot, vagy adja el gépjárművét! Mindkettő kajak használt állapotú. A kajakhoz viszont kéttollú evező jár: a nyél mindkét végén lapát van, melyet.


A csónak dupla fenekű, trepni (lábrács) használata nem. Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! Egy darabból készültek, ápolás mentesek, nincsen rajtuk illesztése, vagy ragasztás ami. Drennan és ESP termékeket.


A szórakoztató, biztonságos kajakozás a sporteszköz és felszerelés kiválasztásánál kezdődik. Mindegy, hogy eleinte csak kölcsönzi valaki vagy pedig eljut oda is, hogy megvásárolja élete első kajakját, kiemelt szerepet kap a megfontolt választás. Eladó a képeken látható Buday féle csónakmotor. A saját idejében a Tiszán remekül vitt egy m-es mahagóni hajót, de már éve pihen fedett száraz helyen. Nem teszteltem, de jó állapotúnak tűnik, átfordul, beolajozva tárolták.


A csiga egyik lapátja utólag javított, ezért a csiga lehet, hogy cserélendő. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Eladó új és használt Főzőlap hirdetések Magyarország területén.


Több tucat friss, ellenőrzött eladó Főzőlap hirdetés: Két főzőlapos retró villanyrezsó. Allroundmarin Jolly MW-2gumicsónak. Eladó megkímélt állapotban lévő gumicsónak minden tartozékával (lábpumpa , szétszedhető evezőlapát , ülőpad , javítókészlet és egy hordtáska).


Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. Vásárlás: Csónak, gumicsónak árak, eladó Csónakok, gumicsónakok. Akciós Csónak, gumicsónak ár!


A használtautó rovatban használt autó kereskedések és tulajdonosok hirdetési között böngészhet. Eladó használtautók, hirdetések tulajdonostól, és kereskedések ajánlataiból. A hirdetéseket ár szerint rendezve tekintheti meg a legolcsóbb autó hirdetéseinket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések