2017. október 13., péntek

Alfa ablak kft

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Minőség, határidő, versenyképes ár.


Az építmény átadása után is partnerek maradunk: esetleges szerviz, karbantartás, további tanácsadás igénylése esetén is állunk rendelkezésükre. Hungary, with the main office in Gyor.

The enterprise operates in the Plastics Product Manufacturing industry. Ajánlatkészítés, felmérés, beépítés, Győr km-es körzetében ingyenes kiszállítás. Amit mi biztosítunk Önöknek: minőség, határidő, versenyképes ár.


Cégunk nyílászárókat, név szerint Bauwin, Gealan és Schüco termékeket forgalmaz és mint importőr is jelen van az itthoni piacon. Mindemellett az általunk értékesített nyílászárók szállítását és beépítését is vállaljuk. Modern üzemcsarnokot avattak csütörtökön Kaposváron.


Faajtó-, ablak -, hajópadló- és lambéria gyártásával is foglalkozik a vállalkozás. Garázskapu, beltéri ajtó, tetősíkablak, fa és műanyag nyílászáró.

Nyílászáró kereskedés Veresegyházon. ALFA - ABLAK Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. According to Crefoport s. Balaton LelleMarine Resort.


A projekt első ütemében összesen lakás, felszíni parkoló. Nemsokára helyükre kerül a közel 1db Roto tetősík ablak , (jelenleg már felett van a már beépítettek száma) Kaposváron a Katolikus iskola Zárda utcai részén. FA ablakok is, üzemünkben. Ismertek vagyunk még hajópadló-lambéria, fa brikett gyártásról.


Célunk, hogy Partnereink magabiztosan és lelkiismeretesen tudjanak döntést hozni az ökológiailag és gazdaságilag fejlett professzionális nyílászáróink közül, hiszen a KÖMMERLING kötelezi magát, hogy a régi PVC ablakokat és gyártási maradékokat a működő alapanyag körforgásba visszajuttatja, így a termékek környezetbarát mivolta már a nyersanyagok. A folyamatos préseléssel készített , karcvédett felületű, a front oldalon melamin bevonattal ellátott faerezet mintás beltéri ajtók esetében az ajtólapok éleit a gyártástechnológia korlátai miatt ,papíralapú, a karcvédett felülettel harmonizáló él fóliával borítjuk. A SCHÜCO AWS RL. HI ablak a ferde szélű külső kontúrral renováláshoz vagy optikai hangsúlyozásra kiválóan alkalmas.


Its main office is in Veresegyhaz. Alfa Nyilaszaro Kft. Veresegyház, fa nyílászárók, műanyag nyílászárók, garázsajtók forgalmazása.


R ablak kft , ablak kft , ablak gyártó, műanyag ablak beépítés, th ablak kft , műanyag ablak , cégadatok ablak sch, r ablak kom Nyilászáró. Fa ajtó-, ablak -, hajópadló- és lambéria gyártásával is foglalkozik a vállalkozás.

Tóth Mihály kereskedelmi igazgató azt mondta: a barnamezős. Kiskunhalason működik. Cégünk a Comfort Ablak Kft.


Komoly szakmai tapasztalattal, jól képzett szakemberekkel, szolgáltatások széles skálájával állunk az építkezők és felújítani szándékozók, valamint a nagy beruházók rendelkezésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések