2017. október 23., hétfő

Domoferm kapcsolat

Domoferm GmbH und Co KG HOME ⁄ ÁLTALÁNOS ÜZLETI. Budapest Szállítók útja 6. Többféle domoferm uvegbetetes kedvezményes áron a TeszVeszen! Support, Korlátlan számú kliens kapcsolat , Korlátlan számú felhasználói profil,.


UNIVERSAL ajtóelem mélygarázsi alkalmazásban. DUMIKER Építőipari Kereskedel.

A legnagyobb méretű tűzgátló acélkapu. Az egyedi extra méretű Big kapu mutatja, hogy szinte bármilyen nagyságú nyílásba gyártható ajtóelem. Ez megjelenés és műemlékvédelmi szempontból is egyaránt szükséges. Tűzgátló kivitelben is kapható. Kifogástalan tervezésű és működésű.


Search for: Advanced search. Rules: Only words with or more characters are accepted Max 2chars total Space is used to split words, can be used to search for a whole string (not indexed search then) AN OR and NOT are prefix wor. The clean modern design, high quali-ty and the unequalled durability of steel, are just a few.


A térkép helyzete egy automatikus keresés eredménye.

DOMOFERM door elements give you clear, sturdy advantages. Előfordulhat, hogy a helyzet pontatlan. Küldjék el a GPS koordinátáit és a térkép 1. Gyártástechnikailag és fejlesztés szempontjából az egyik legmodernebb gyártó Európában. A pontos, precíz gyártás széles körű terméklistát eredményez, mely a követelményeknek és a piac állandóan változó igényeinek minden szempontból megfelel. Az acél gipszkarton és kőműves tok a leggyakoribb falvastagsági méretekkel általában azonnal vagy 1-napon belül átvehető raktárunkból.


A domoferm UT acél ajtólapokat beltéri felhasználásra tervezték. Méret rendeszerük DIN szabvány. Ahol kivételes előírásoknak kell megfelelni, ott a Prestige modell a megoldás.


Egyedülállóan széles. Ez a típus egy különösen robusztus, biztonságos ajtó - a számos felszerelési opció, valamint plusz funkció gondoskodnak a külalak változatosságáról minden felhasználási területen: a magánjellegű. Az acéltokok kőműves falhoz és gipszkarton falhoz is kaphatóak. Az ajtótokok és ajtólapok szürke alapozással kerülnek ki a gyárból, ezután szükség szerint bármilyen színre lehet porfesteni.


A gazdaságos tűzvédelmi ajtóelem négy oldali vékonyfalccal. A legideálisabb az alárendelt funkciójú, kevésbé frekventált épületrészekben, mint pl. A BCE Nemzeti Cégtár Nonprofit Zrt. Az egyedi méretek és speciális profilválaszték gyorsan és nagyon kedvező. A méretek a helyszínen ellenőrizendők!


EItűzgátló ajtó szerver helyiségre.

Oroszországban, Lengyelországban, Magyarországon, Horvátországban és Hollandiában. Acélajtók, tűzgátló ajtók és tokok egyik vezető gyártócége. A végleges beépítés után szereljük fel az általunk választott ajtólap típust.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések