2017. október 13., péntek

Baby amore baba kiegészítők

Amikor a baba sír, a cumisüveggel megetethete cuclizni fog, melyhez száját. Csak nyomd meg a kis mellkasát és máris gagyog, nevet és beszélget veled! A babához egy praktikus táska is jár, melyben könyedén magaddal viheted a váltóruháját és az étkészletét! Valódi arckifejezésekkel jelzi Pipi Popó babád ha valami gond van a pelusban, amit rögtön ki is cserélhetsz! Bambolina Amore baba kiegészítőkkel, hanggal, kb.


Fürdethető, zuhanyzós fürdőkádat és egyéb kellékeket is vásárolhat hozzá.

A babák mindig minden kislány nélkülözhetetlen játékai voltak és lesznek. Baby Born baba mérete: cm. Ugyanis mindegyikük szeret anyukát játszani, ezért van itt az Amore baba. A baba szinte állandóan éhes, ilyenkor a cumisüvegből meg kell etetni.


Hirtelen tele lett a pelus! A babát tisztába kell tenni, érzékeny bőrét a törlőkendővel kell. BABY born baba és BABY born nővérkéje is ebben a csodaszép kiságyban a fellegekben érezhetik magukat.


Néha azonban előfordul, hogy a BABY born nem akar ágyba bújni.

Amikor lefekteted őt a szépen megágyazott ágyba, tiltakozni és sírni kezd. De ha a baba mellé teszed a kedves Bruno macit, gyorsan megnyugszik és egy csapásra. Tekintsd meg a termék információit. A megrendelt játékot BUDAPESTEN másnap átveheti. Vidékre órán belül szállítunk!


Nálunk gyerekjáték a vásárlás! Nagy méretű, szépen kidolgozott Pipi Popó interaktív lány baba , rózsaszín ruhában. Megfelelő kiegészítők.


Ha sikerült tisztába tenned a babát, újra vidáman. A wide variety of baby amore options are available to you, such as free samples. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Free Shipping Available.


Money Back Guarantee! Looking For Great Deals? Az egyik, ha családdá válunk, azaz egy kis jövevény, egy kis élet fogja hamarosan teljessé-teljesebbé tenni az életünket.


HM a világ egyik vezető divatvállalata lett.

Emellett az édesanyák egészségéről sem feledkeztünk meg, hiszen a gyermekvárás és a baba táplálása során kitüntetett figyelmet érdemel az édesanya kényelme, egészsége is. Játékok lányoknak,játék baba , kiegészítők olcsón, óriási választékban a Minitoys webáruházban! Mindent megtalálsz egy helyen. Premium termékek, olcsó árak,gyors és akár ingyenes szállítás. Autós biztonsági gyerekülések, babakocsik, babaszoba és bútorok.


Bababolt a legjobb áron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések