2017. október 27., péntek

Autókárpit tisztítás gőzzel

Kárpittisztító gépünk gőzzel működik, így a tisztítás során nem csak a foltok és nem kívánt szennyeződések tűnnek el, hanem egyben fertőtlenít is. A magas hőmérsékletű gőz elpusztít minden baktériumot, vírust, atkát, így teszi akár vegyszer nélkül tökéletesen tisztává a kárpitok felületét. A gőzzel történő kárpittisztítás során a vízből száraz, szinte páramentes, fertőtlenítő gőzt nyerünk, mely behatol a kárpit legmélyebb rétegeibe, majd az általa feloldott szennyeződést nagy szívóerejű kárpittisztító gép könnyedén elszívja, és csak a tiszta, és steril kárpitot hagyja hátra. Az autókárpit tisztítás és a teljes autókozmetika szolgáltatásunk nálunk az egyik legalaposabb és legjobb minőségű az egész országban.


Ezt kimondottan nagy odafigyeléssel, prémium anyagokkal, speciális eszközökkel és szakképzett munkaerővel értük el.

A legszebb eredményt az autókárpit – tisztítás hozta. Más technológiákkal ellentétben a szárazgőzzel való tisztítás nem áztatja el az üléseket, autókárpitokat. Miért jó gőzzel tisztítani ? Környezetbarát, takarékos és hatékony!


A flottakarbantartás (rendszeres szerviz, abroncs csere, biztosítás, tisztítás ) az. Autókárpit tisztítás gőzzel Mielőtt megjelentek volna a gőzmosógépek, az autó belső terének tisztításához különféle anyagokat és porszívókat alkalmaztak, így távolítva el a kárpitok szennyeződéseit és foltjait, ám az évek során a technológia akkorát fejlődött, hogy ma már az autókárpitot gőzzel lehet legjobban megtisztítani. Cégünk az Ön kényelme érdekében Önnél (háznál vagy munkahelyen) tisztítja ki az autójának kárpítját.

A legkorszerűbb gépekkel a legalaposabban dolgozunk. A tisztítás sorrendje mindig felülről lefelé történjen. A tetőkárpittal kezd majd a fejtámla után takarítsd a háttámlát, és az üléseket. Végezetül töröld át a karfákat, a műanyag elemeket és a biztonsági öveket is.


ECETES MÓDSZER (a leggyorsabb, legegyszerűbb, legolcsóbb a textilkárpitokhoz) Hozzávalók: 1dl. Egy átlagos autómosást követő porszívózás kevés ahhoz, hogy tökéletesen megtisztítsuk autónk belterének kárpitozását. A normál porszívók és a kereskedelemben kapható kárpittisztító szerekkel nem tudunk olyan minőségi eredményt elérni, mint amit a profi autókárpit tisztítás nyújt.


Az úgynevezett csodaszerek. Ha Ön saját kezűleg szeretne belevágni, azaz a kárpittisztítás és a padlószőnyeg tisztítás feladatát házilag akarja megoldani, először mindenképp olvassa végig ezt a cikket, és ne a legjobb barátnő vagy szomszédasszony fortélyai szerint fogjon hozzá! Dönteni ráér később is, miközben hihetetlen sok bosszúságtól. A forró gőz bizonyítottan elpusztítja a vírusok, baktériumok és atkák túlnyomó részét.


A gőz eltünteti a kárpitban megülő atkákat, port és a kellemetlen szagokat. Prosis Automatákkal! Kárpit és autókárpit tisztítás kiszállással - Makulátlan tisztaság!


Normál padlószőnyeg, perzsa, selyem, gyapjú szőnyegek tisztítása.

A gőztisztítós ipari kárpittisztító gépek igazából forró vízpermettel dolgoznak, nem gőzzel. A legfontosabb a megfelelő hőmérséklet beállítása, mint ha a mosógépünkkel lenne dolgunk. Ugyan a nagyobb hőmérséklet elvileg kiszedheti a viasz, vagy zsírfoltokat.


Tisztítás gőzzel : természetesebben, alaposabban, egyszerűbben. De hogyan is működik a gőz? M ár bizonyára Ön is megállapította: a hagyományos takarítási technológiák gyakran csak felületesen távolítják el a szennyeződéseket.


A gőz ezzel szemben tisztításkor a szennyeződés és a felszín közötti mikroszkópikus. Szolgáltatásaink - Tekintse meg, mivel foglalkozunk! Helyszíni vegyszermentes - biotisztítási eljárásunk, az EREDETI! Technológiánk lényege, hogy nagyteljesítményű motoros gépünkkel vegyszerek alkalmazása nélkül nagy nyomással, magas hőmérséklettel széndioxidos mélytisztítást végzünk extra gyors száradási idővel.


Fedezd fel a gőztisztítók sokoldalú világát! Egyetlen készülék, többféle feladatra. Legyen szó konyhatakarításról, fürdőszoba vízkőtelenítéséről és baktérium-mentesítéséről, padlótisztításról vagy épp vasalásról, a Kärcher gőztisztítókra mindig, minden körülmény között számíthatsz!


Mivel a gőz megköti a port, és ezáltal az allergiát kiváltó anyagok (háziporatkák és ezek váladékai) sem kavarodnak fel, a terem klímáját érzékelhetően javítja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések