2017. április 14., péntek

Vezérlőkábel 7 eres

Express delivery in 2-working days. Shop new styles by Eres. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out on eBay. Fill Your Cart With Color today! Vezérlőkábel eres.


A érből egy zöld-sárga színnel ellátott, a többi fekete színű számozott ér. Segítségével az öntözésvezérlő és a mágnesszelepek közötti kapcsolat gond. Részletes termékleírás.


A kifejezetten öntözőrendszerekhez gyártott öntözőrendszer vezérlőkábellel akár egy 6-tagú mágnesszelep-csoportot is vezérelhetünk (saját, közös ér). Lumen Csatlakozóelem kábel nélkül 8mm eres 4. YSLCY-JZ 4XVEZÉRLÕKÁBEL. Csupasz Réz Sodort Huzal, Szürke. YY vezérlőkábel magos, nem árnyékolt, Polivinil-klorid PVC burkolat, külső Ø: 5. Szóval előszerelés esetén - eres kábel és lehetőleg vastagabb cső. A feltüntetett ár folyóméterre vonatkozik!


Az áruházunkban elérhető vezérlőkábelek közül ez a kisebb átmérőjű típus. Ez a termék hét darab érrel rendelkezik. Az és erű vezérlőkábel kábelerei egyenként 8mm átmérőjű és 5mmalapterületű tömör (nem sodort) réz kábelek.


Hasonlítsa össze az árakat! Voltos, eres , mm keresztmetszettel. Ez a vezérlőkábel kifejezetten öntözőrendszerekhez lett kifejlesztve. A 3M vízmentes elektromos csatlakozókkal az öntözőrendszer vezérlőkábel és a mágnesszelep vezetékei közti elektromos kötéseket víz- és korróziómentesen lehet létrehozni.


Az öntözésvezérlő kábelek a vezérlőtől a mágnesszelepekig juttatják el az áramot. Szeretne nyomára bukkanni egy terméknek? Használhatja a webhelyünket a(z) egyeres vezérlőkábel árucikkekkel kapcsolatos keresési eredményeinek szűrésére márka-, gyártó-, raktárkészlet-, vagy számos más szempont szerint, amely megjeleníti a termékeket a termékvonal csúcsától az egyszerűbb, azonban működőképes mindennapi alkatrészekig az RS termékvonalából.


This video is unavailable. Ezen webportálon található képi vagy szöveges tartalmak másolása, nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és bármilyen egyéb felhasználása a Zöldfalkert Kertészeti Kft. WIRO innováció a kábelbehúzásban! A kábelbehúzás sokszor időhúzássá alakul át: az elavult szigetelőszalagos eljárások idő- és anyagveszteséget okoznak a rendszeres munka során. Alkatrészek, mint vezetékkábel- és egyeres kábel- és kábel- termékek, másnapi szállítással.


Rendeljen online Európa vezető elektromos berendezések, automatikai alkatrészek és kábelek disztribútorától! Az öntözőrendszer vezérlőkábel erős külső szigetelésű, alatta még egy réteg fóliával, a kábel erek pedig különböző színű szigetelésűek. Nem szükséges védőcsőbe húzni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések