2017. április 6., csütörtök

Fonott ruháskosár

Akár színes műanyag dobozokat keres a gyerekszobába, modern fonott kosarakat a nappaliba vagy ágy alatti tárolódobozt a hálószobába, biztos lehet benne, hogy a JYSK-nél megtalálja az igényeinek és ízlésének megfelelő megoldást. IKEA – BRANÄS, Bélelt ruháskosár , , A műanyag lábak megóvják a nedvességtől a szennyestartó kosarat. Minden kosár kézzel fonott , egyedi darab.


Egy középkorú szobaasszony kerekes kocsin tolta az elhasznált, leszedett ágyneműt. Jókora fonott ruháskosár volt a kocsi legalsó szintjén, fölötte frissen vasalt,. A fonott kosár örök divat.

Csak képzeletünk szab határt abban, hogy mi mindent tárolhatunk benne. Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a termékeinknél megjelölt méret adatok tájékoztató jellegűek, az egyes termékek méretei a vessző vastagság miatt a megjelölt méretetkől minimálisan eltérhetnek. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


Kínál Fonott ruháskosár : Eladó a képeken látható, régi, de még nagyon jól használható fonott ruháskosár. A fenék része sötétebb színű, de az a vessző színe, a kosár száraz, nem penészes, nem rothadt, masszív, csupán az idő vasfoga hagyott nyomot rajta (kb. éves).


Mérete 70cm hosszú, 50cm széles és 30cm magas. Az ár irányár, elviteléről új tulajdonosa.

Kosarak, bútorok, játékok. Minőségi fonott vessző, rattan és vízililiom szennyes tárolók, ruhás kosarak elérhető áron akár ingyen házhoz szállítással. Fonott ruhás kosarainkat, szennyes tárolóinkat hozzáértő kezek kiváló minőségű alapanyagokból készítik. A változatos formájú szennyes tartókkal természetes alapanyagú, szép.


Termékeim nagy részben saját elképzelés alapján, saját kivitelben készítem. Tisztelt Hölgyem Uram ! Minőségi rattan ruhás kosár elérhető áron, online rendeléssel, ingyenes házhoz szállítással. Ez a kosár rendkívül helytakarékos szögletes formája miatt. A belerögzített bélésnek köszönhetően a ruhák nem sérülnek mégis remekül szellőznek.


IKEA - BRANÄS, Bélelt ruháskosár , rattan, A műanyag lábak megóvják a nedvességtől a szennyestartó kosarat. Maximum kg szennyes ruha fér el benne. Fürdőszobai használathoz tesztelve és jóváhagyva.


L-es kötött mintás ruhás kosár , kényelmes megoldás a szárítóról összehajtogatott ruhák szállítására, tárolására. Kényelmes fogás, gumi talp. A színek készlettől függően változhatnak ! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Vásárlás: Szennyestartó árak, eladó Szennyestartók. Akciós Szennyestartó ár!

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt. Hozzájárulok ahhoz, hogy a Mikonyhánk. Fonott kosár fogantyúval és fedõvel (m.


35cm, á. 35cm) 9. Rattan ruháskosár l, szürke A kosár minőségi műanyagból készült rattan mintával A kimosott, vasalásra előkészített, vagy kivasalt ruhák áthelyezésére alkalmas. Tároló dobozok vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések