2017. április 21., péntek

Trinát zománcfesték színskála

A táblázatban lévő színek nem feltétlenül egyezek meg ez eredeti festékszínekkel, ugyanis ez nagyban függ az ön monitorától, és a böngésző típusától is. A színek pontosításához kérje munkatársaink segítségét. Ahhoz, hogy megtudja ,mi alapján számoztuk a szineket:Klikk ide!


A felületre jutó nedvességet taszítja, így késlelteti az átvont fémfelületek korrózióját, illetve a fafelületek korhadását. Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. A termék alapos felkeverés után felhordásra kész.

A kiválasztott és a géppel kikevert szín eltérhet egymástól. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket. Trinát magasfényű vízlepergető zománcfesték. OBI az 1-ben zománcfesték és alapozó univerzálisan alkalmazható fa és fém felületeken, ásványi aljzatokon, lakkozható műanyagokon, hordképes régi bevonatokon. Gyermekjátékok felületére is alkalmas.


Széles színválasztékban kapható selyemfényű kivitelben. Az akril bázisú alapozó és. Az alapozott, szükség szerint megcsiszolt és portalanított.


Beltéri falfestékek vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Ennek érdekében az AkzoNobel elemezheti a személyes adataimat, többek között az AkzoNobellel megosztott egyéni beállításaimat, az online és offline vásárlási előzményeimet, valamint az AkzoNobel webhelyeinek és alkalmazásainak regisztrált. A tartósabb bevonat érdekében fessük át a felületet TRINÁT Aqua univerzális. Tekintse meg TRINÁT Aqua Kolor Selyemfényű Zománcfesték termékünket. Vízzel hígítható, színkeverőgépen színezhető minőségi zománcfesték. A kutyaagy hatékonyabban elemzi a hozzá beszélő személy kilétét, mint a hallott beszédhangokat: a kutyák hasonló agyterület segítségével ismerik fel, hogy ki beszél, mint.


Durol kerítés festék, Beltéri ablakfesték. Ha szeretjük a fa természetes erezetének látványát, akkor a lazúrt válasszuk, mert a zománc egységes, magasfényű. Fémre és fára is alkalmas, nagy tapadó képességű, rugalmas, időjárásálló festék. Már egy rétegben is jó fedést biztosít. Bár a színek kiválasztása nem egyszerű feladat, mégis remek elfoglaltság, hiszen otthonunkban új hangulatokat teremthetünk, az egyes helyiségeket a magunk stílusához igazíthatjuk.


Kül- és beltéri alkalmazásra (ajtók, ablakok, kerítések, acél- és vasfelületek). Kiváló minőségű, matt latex lemosható beltéri fal- és mennyezetfesték, mely az évszakok hangulatát teremti meg otthonában. Beltéri igénybevételnek kitett falak, mennyezetek, (cement, beton, gipszkarton, üvegszálas tapéta), korábban emulziós festékkel festett felületek megfelelő előkészítés utáni festésére.


Könnyen felhordható, mosásálló, légáteresztő. PPG Trilak termékek a kolor. Cellkolor selyemfényű zománcfesték. Honlapunkon sütiket alkalm. Bison Bondex Ceys Craft Damisol Dremel Dulux Eco Erismann Gorilla Glue Győr Lakk Hammerite Hanno Héra Hornschuch Horváth Gipsz Inntaler Jász iron Jbmc Jub Kemikál Klorid Lazurán Loctite Marburg Márka nélkül Maston Medikémia Nespoli Otis Owatrol Pattex Pinty Plus Poli-Farbe Praktiker Protect Rasch Rottex Sadolin Schuller Splendid.


Festék spray kategóriában 2termék közül választhat a Praktiker webshopban.

Igényes megjelenésű belső falfelületek festéke. FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE A régi, laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton kell eltávolítani. Fa-, fal- és fémfelületek tartós védelmét biztosítja.


Kiváló fedőképességű, magasfényű és rugalmas bevonatot ad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések