2017. április 17., hétfő

Mapei primer g műszaki adatlap

A kezelendő felület legyen tiszta és nedvszívó. Sötét színű, oldószermentes műgyanta bázisú vezetőképes diszperziós alapozó. Primer G Vezetoképes.


Kiszerelések kg-os és kg-os vödrök. Termékek, megoldások. Biztonsági Adatlap tartalmaz. Coupon reduction ariel mapei primer g műszaki adatlap.


Szakemberek számára kérésre biztonsági adatlapot biztosítunk. Mûszaki adatlapok Tartalomjegyzék Aljzatelôkészítés Elôkenés, alapozás. A meglévő aljzat megfelelő. Vízzáró, diszperziós alapozó.


A keveréket laposecsettel vagy szórással dolgozza fel a felületre. Alkalmazási terület: Gipszkarton vagy megfelelő faanyagú építőlemezekből készült falak, gipsz vakolatok, stb. Wear-resistant coloured aliphatic polyurethane finish for membranes from the. Nagy behatoló-képességű vizes diszperziós akril alapozó porózus felületek és gyenge aljzatok megszilárdítására. Mivel az alapozó nem veszélyes, ezért használatakor mind a burkolók, mind a végfelhasználók egészségére ártalmatlan.


A Mapfeutár a Mapei termékek hivatalos magyarországi forgalmazója. Fennállásunk lassan évtizede alatt találkoztunk már sok márkával, de mindegyik közül a Mapei termékei szerepeltek a legjobban. Már több, mint éve csak a Mapei termékeivel dolgozunk. Jellemzőik: igazi minőség, precizitás és.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Lowest Prices on Top Items. Bay Is Here For You! Million Shoppers Want to Buy.


A műszaki adatlap jelenlegi kiadása automatikusan érvénytelenít minden előző kiadást, mely ugyanezen termékre vonatkozott. Az anyag vagy keverék megfelelõ azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Szintetikus polimerek vizes diszperziója. Az anyagból vagy a keverékb ıl származó különleges veszélyek A termék nem t őzveszélyes Ne lélegezzük be a robbanás vagy égés során kialakuló gázokat.


Lásd biztonságtechnikai adatlap. ALKALMAZÁSI MÓDOK and suggestions result from the experience of POLYGLA SS S. PRIMER 9alapozót a hézagfelületre. How-ever, P OLYGLA SS S. New Products Added Daily! Alkalmazás előtt száraz, tiszta eszközzel keverjük át a csomagolás tartalmát, amíg homogén anyagot nem kapunk.


KISZERELÉS A termék egyenként négy darab kg-os zsákot tartalmazó karton dobozokban kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések