2017. április 6., csütörtök

Semmelrock őszi akció 2017

A képek nagyításához, lapozáshoz kattintson a kis képekre. Mediterrán vegyes méretű térkő őszi homok – sima. Barabás Téglakő akciós újságok, árlisták és egyéb kiadványok. A fény és az árnyék játéka, természetes színek. Színei: szürke, antracit (sötétszürke), vörös, őszi lomb.


ABeton Viacolor Jelenleg nincs Akció.

Semmelrock lapok és térkövek az ősszel is vonzó árakkal! Bajcsy-Zsilinszky út 108. Pont olyannak, amilyennek megálmodta. Az őszi lombok színeit. Citytop Kombi őszilomb térkő akció.


Térkő akció , őszilomb térkő árak, térkő árak, leier térkő árak, semmelrock térkő árak, barabás térkő árak, akciós térkő árak. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva.


A tényleges eladási árakról tájékozódjon az ország egész területén megtalálható márkakereskedőink nél.

Nyomdatechnikai okok miatt a kiadványban a termékek itt ábrázolt színe a valódi színtŐl eltérhet. Kattintson a képre, és nézze meg a 40x40-es térburkoló lapok finom eleganciáját! Vonzza a szemét a látvány? A lerakási mintán is gondolkodott már?


Tekintse meg a Leier idei őszi akciós kiadványát. CYAN MAGENTA YELLOW BLACK ( SEMMELROCK ÕSZI AKCIÓ P1) Terek, utak, teraszok Őszi akció ! Talán ezért is keresik olyan nagy számban a vásárlók. Eleinte kisebb munkákkal kezdtünk, majd az évek múlásával és tapasztalatok gyûjtésével mára elértük, hogy kültéren és beltéren egyaránt, növény – víz - szikladekoráció vonatkozásában minden igényt ki tudunk elégíteni. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


Készletkisöprés akár kedvezmény. A térköveket az ország bármelyik pontjára egységes áron szállítjuk darus. This video is unavailable. Webáruház – Térkőpláza – minden térkő egyhelyen.


Legfontosabb jellemzők kvarchomokkal kevert felület, diszkrét színek a termék kopásállósága, fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeit. Budapest, Városmajor utca 11. Construma építőipari akció , tavaszi, őszi akciók.


Melyiktől kap ötletet kertje burkolatára? Akár ingyenesen szállítjuk. Kérjen egy kedvező térkő árat!

Prémium, Standar Basic kategóriás termékünk, valamint Kerámia tetőcserepeink akár -kal alacsonyabb áron kaphatóak. Az akció kedvezményei más termékcsoportra sem részben, sem egészben nem vihetők át és az akciós termékek semmilyen más termékkel nem helyettesíthetők. A szórólapban szereplő hitelt nyújtó kereskedéseinket a Szakkereskedők keresése menüpontban találja meg! A konkrét hitelfeltételi lehetőségekről érdeklődjön szakkereskedéseinkben!


Amennyiben online szeretne vásárolni, kattintson ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések