2017. április 25., kedd

Bordás kötésminta

Minta - A mackókötés knit spiration. Unsubscribe from knit spiration? Vélemény, hozzászólás? Kilépés a válaszból. Lekerekített nyakkivágás elöl.

Hódít a keskeny vagy széles bordás kötésminta , illetve a bukléfonal. Gyakori a szőrme- és rojtdíszítés. A fiatalok kedvencei valószínűleg a. Nagy divat a kézzel kötés , vastag puha fonalak felhasználásával.


A bordás minta miatt a sál széltében rugalmas, így könnyen átmegy a fején. This Pin was discovered by Aukse Edwards. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Klasszikus, finoman elegáns öltözködési stílust kedvelő hölgyeknek ajánlom a lila-kék-fehér színösszeállítású, bordás kötésű, elől megcsavart változatot, amelyhez ráadásul – együttes vásárlás esetén – egy kedvezményes árú bögremelegítő is tartozik. Kötésminta: málna minta kötése magyarázattal, a kotnijo. Málna minta kötés leírás. Ugye nem is olyan bonyolult a csősál kötése. Szemek keresztezése, fonatok kötése, csavart minták.


Bordás , oszlopos, négyzetes, rombuszos stb. Dupla patentminta, 2×2-es minta. Dóri: Ez a kötésminta a darab színét mutatja. Kötéssel és horgolással foglakozó blog, leginkább kézzel készített kézműves munkák azoknak, akik szeretnek kötni, horgolni, kézimunkázni.


Részemről az egyik legszebb kötésminta ! Aki eddig nem szeretett bele, most tuti megkedveli Megtanulnom sem. Sellő takaró a Phildartól (ingyenes minta). Ha klasszikusan keskenyebbnek kell lennie a pulóvernél, akkor érdemes 1-mérettel kisebb tűvel kötni, mint a pulcsit.


Részletes leírás, és mintarajz segíti az elkészítést. Egy másik ötlet: ha a mellénykét nem csak simakötéssel tervezzük megkötni, hanem pl bordás mintával vagy valamilyen csavart mintával, én akkor azt ajánlom hogy már a próbakötést is a mintával készítsük, mert mind a csavart mind a bordás minta összehúzza a mellényt.

Felhajtható, bordás szegélye megvédi a homlokodat a széltől és hidegtől. Kifordítható, ezért egy szolid egyszínű és egy feltűnő szegélyű és így jobb láthatóságot biztosító sapka boldog tulajdonosa lehetsz egyszerre, ha ezt a remek darabot választod télre. Sokáig nem értettem, hogy mi a jó a nyakmelegítőkben, de ez a kép talán magyarázatot ad rá, miért lettem én is hívő. A legsokoldalúbban kihasználható kiegészítő, a fenti hat beállítás csak egy töredéke annak, hányféleképpen viselheted a végtelen sáladat. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást.


Hölgyek, Urak, egy gyönyörű anyák napi ajándék: légiesen könnyű, áttört, kézzel kötött csipkekendő angora mohair fonalból! Halványzöl elegáns, egész évben viselhető, mert télen a nyakad köré tekerhete tavasztól őszig egy könnyű nyári ruha felett emeli eleganciádat. A felsőt Erdei Csilla készítette saját elképzelései alapján a segítségemmel.


A vágya az volt, hogy egy fehér visszafogott csipkemintás felsőt kössön ehhez ezt az egyszerű bordás csipkemintát választotta. Készítse el Ön is télire ezt a bordás Silky Soft pulóvert. A minta egyszerű, a színek összehangolása is könnyen megoldható, Lana segít a kivitelezésben. V-nyakú gyerek mellény kötésminta leírás.


A leírás 98-as méretre készült, kisebb vagy nagyobb méretet arányosan kötünk. Elegáns combzokni, ami szexi lábakká varázsol a legnagyobb télben is minden női lábat, divatos, gyönyörű bordás kötésminta , több színben, Nagy hidegben bármilyen harisnyára ráhúzható. Szolid megjelenése nem csak sportolásra, de hétköznapi viseletre is alkalmassá teszi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések