2017. április 21., péntek

Somfy távirányító használati utasítás

Letöltések menüpontjában. PrŠba: Afeszültség bekapcsolása után a FEL és LE nyomógombokkal ellenôrizheti a motor forgásirányát. SOMFY RTS távirányító használati ! Ellentétes irányú forgás esetén cserélje fel a kábeleket a megfelelô sorkapcsokon. Ehhez feszültségmentesítse a berendezést.


Kérjük, ügyeljen a távirányító gombjainak funkcióira (PROGramozó-, FEL -, STOP -, LE -gombok).

A berendezés röviden fel-le mozog. Find out all the brochures, user guides and technical sheets of our products and smart home solutions. Az alapvető gombok és funkciók leírása. Majdnem minden klíma beltéri egységén van egy bekapcsoló gomb, amivel el tudja indítani a készüléket.


A sikeres beállítás megtörténtét a set top box bekapcsoló gomb körüli LED kétszeri felvillanása jelzi. UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Az univerzális távirányító segítségével bármilyen típusú set top box-ot irányíthat, ráadásul egységesítheti berendezéseinek vezérlését, így a jövőben elég l. Telis Modulis távirányító görgo˝je, mellyel precízen állítható a lamellák do˝ lésszöge.

Szerelési és beállítási utasítás. Somfy távirányító használati utasítás. Pattintsa össze a rög. Telis típusú távirányító hozzárendelése: Nyomja mp-ig a „PROG” gombot a vezérlőn.


A piros jelzőfény felgyullad. A művelet kezdésétől számított percen belül nyomja meg a távirányító „PROG” gombját, amelyet a távirányító hátoldalán talál. HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Bár az univerzális távirányító készülékek széles spektrumát képes vezérelni, egyetlen darab még nem feltétlenül alkalmas arra, hogy televízió mellett és klímát is irányítsa, vagy vezérelje a lakás világítását és a garázskaput is, így érdemes alaposan körülnézni a funkciók között, illetve a teljes. Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és egyszerűen tudja használni.


A jobb szolgáltatás elérése érdekében a használati utasítás tartalma megváltozhat. A készülék funkciói és tulajdonságai előzetes figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak. Használati útmutató Használati útmutató Üdvözöljük a UPC Horizon HD Mediabox felhasználói, illetve a UPC Magyarország Kft. Köszönjük, hogy társaságunkat választotta.


Bízunk benne, hogy televíziós szolgáltatásaink minősége és tartalma újabb szintre emeli az Ön otthoni szórakoztatását. Családi házaktól irodaházakig somfy. Menjen az „AZ első io távirányító programozása ” vagy.


Egyszerű, magyar nyelvű programozási útmutatóval.

A távirányító a befejezett gyári programozás után ismételten törlésre kerül). A legnagyobb hatótávolság körülbelül m. A megfelelő használat érdekében, kérjük figyelmesen olvassa el és tartsa meg ezt az útmutatót! Ne ejtse le a távirányítót.


Vigyázzon, hogy ne érje nedvesség. URehhez van egy kódlista mely több oldalas de minden oldal fele hiányzik, használati utasítás van így automatikus kódkeresés indítható. A leírás bármelyik része, vagy egésze csak a Kelet-Agro kft írásos engedélyével másolható vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések