2016. március 11., péntek

Schiedel absolut kémény ár

Schiedel SIH kémény. Több mint éves piaci tapasztalattal rendelkezik, tartós és igényes komplett rendszerekkel, intelligens szerelési megoldásokkal és ügyfél specifikus szolgáltatásokkal áll rendelkezésre. Amennyiben az Absolut termékcsaládról érdeklődik, keresse fel munkatársainkat az elérhetőségeiken, készséggel állunk rendelkezésére.


Az általunk forgalmazott termékek bemutatótermeinkben megtekinthetők. A kéményrendszer év garanciával rendelkezik, mert füstgáz- és tűzbiztos, bármilyen tüzelőanyag használata mellett ellenállnak a korróziónak és nedves üzemben is működik.

Megfelel mind a tradicionális, mind a modern fűtési technikák kihívásainak. A kémény teljes hőszigeteléssel rendelkezik, így erre már 2C foknál alacsonyabb füstgáz hőmérsékletű tüzelőberendezések is ráköthetők. Egyaránt ajánljuk tartalék kémény beépítésére is.


Tovább a részletes műszaki leíráshoz és az árlistához. Univerzális, modern kémény. Nyitott és zárt égésterű készülékek, olaj és gáz tüzelőanyag füstgázának elvezetésére egyaránt alkalmas 200°C füstgáz-hőmérsékletig.


Az SIH teljes hőszigetelésű kéményt elsősorban tartalék vagy biztonsági kéménynek ajánljuk.

Felhasználható vegyes tüzelésű kazánokhoz, cserépkályhákhoz és kandallókhoz is. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák! Az ICS hőszigetelt fém kéményrendszert bármely tüzelőanyag esetén alkalmazhatjuk. Olaj- és gáztüzelés esetén túlnyomásos, vagy huzat hatása alatti üzemmódban, szilárd (pl. fa vagy pellet) tüzelőanyag esetén huzat hatása alatti üzemmódban szerelhető. Akár később is lehetőséget ad arra, hogy kandallót vagy cserépkályhát kapcsoljanak hozzá.


Vékonyfalú kerámia béléscső. A legmodernebb passzívházak légtömör és hőhídmentes építési követelményeinek igazoltan megfelel. Alkalmas bármely tüzelőberendezés és tüzelőanyag esetében, akár gázról, szénről, olajról, fáról vagy pellettről van szó.


Nyitott égésterű berendezésekhez, fa, olaj, szén és gáz fűtőanyagokhoz kíválóan alkalmas. Mind a kondenzációs gázkazánok, mind az alacsony füstgázhőmérsékletű olajkazánok, ill. A köpenytéglában habüvegből készült betét található. Ez az anyag az ásványi gyapottal azonos hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, párazáró tulajdonságú, nem vezeti a hőt.


Leier LK kémény rendelhető 14-es, 16-os, 18-as, 20-as, 22-es, 25-ös és 30-as méretben. ABSOLUT schiedel kémény. Kéményrendszereinket lehetősége van szellőzőkürtővel egybeépítve is igényelni, melynek előnye az égéshez szükséges levegő biztosítása és esetleges vezetékek, kábelek elvezetése.

Kiválóan ellenállnak a nedvességnek és a korróziónak, így igazán tartós megoldást jelentenek. Amíg régebben fel sem merült más lehetőség mint egy kémény felfalazása, addíg ma már sokféle variácó közül választhatunk. Ft Ez egy egyszerűsített hőszigetelésű kémény, vakolt fedkővel, egy darab tisztítónyílással, tisztítóajtóval, egy darab fokos füstcsőbekötéssel.


A kémény alsó méteres szakasza gyárilag egybeépítve kapható. Személyes kapcsolattartó segítségét is kérhete ha tanácsra vagy bővebb információra van szükséged. Ha ezt a kéményrendszert választja, akkor szabadon választhat később is a tüzelési módok közül, legyen az akár vegyestüzelés vagy alacsony füstgázhőmérsékletű kondenzációs kazán. A ház számos eleme járulhat hozzá a fűtési költségek csökkentéséhez, ezek közül az egyik legfontosabb házelem a kémény. Háztulajdonosként Ön is gond nélkül válthat az olaj vagy gázkazánról a környezetkímélô pelletes üzemû fûtôkazánra.


A kémény definíciója egyértelműsített lapon a kémény oldalán megtalálható, ámde cégünk más szempontokból közelíti meg ezt a kérdést és témakört. Minden esetben szaktapasztalatunkkal és a éves céges múlttal bizonyítjuk, hogy helytálló a piacon a magyar kémény definícióját összefüggésbe hozni az Árendás márka termékével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések