2016. március 6., vasárnap

Homlokzat tisztítása

Mohás, algás homlokzat tisztítása A modern, hőszigetelt homlokzatok egy idő után egyre jobban elszennyeződnek. Ennek oka nem elsősorban a szálló por és korom, hanem az felületen megtelepülő algák, mohák és zuzmók. Házfal tisztítás, homlokzat karbantartás. Idővel minden házfal szennyeződik.


Rozsda, por, sár, növényi szennyeződés, állati piszok, gombák okozta foltok, okoznak bosszúságot.

Ez legfőként esztétikai probléma, de az erősebb, agresszívebb koszolódás a homlokzat hőszigetelési képességét is károsíthatja. Az ujjra festés árának a feléért ! A modern nemes vakolatok kíméletes és gyors tisztítása ami gyökerestől szünteti meg a problémát. Magasnyomású mosó nélkül ami ugyebár. A homlokzat anyagától és állagától függ a technológia kiválasztása (mennyire porlik, milyen nyomást bír ki). Homlokzat térkő és egyéb burkolatok tisztítását vállaljuk egész Kelet-Magyarországon.


A videó is jól mutatja az évek során elkoszolódott homlokzatot milyen szépen.

Homlokzatok tisztítása , ablaktisztítás, vegyszermentes tisztítás. Ablaktisztítás és kirakatok, homlokzatok tisztítása területén az alábbi szolgáltatásokat vállaljuk: Üveg és homlokzat tisztítást Puraqleen technológiával m magasságig. Irodaházak, lakóépületek nehezen megközelíthető ablakainak külső-belső.


A tél elmúltával vesszük észre igazán, ha homlokzat -, lábazat burkolatunk, kerti közlekedő útjaink, épített kerti berendezéseink elszürkültek, hisz a tavasz közeledtével, a bimbózó virágok láttán, a vidám napsütésben szürke foltokat okoz az összképben. A graffiti tisztítása csakis szakavatott emberek tevékenységének köszönhetően lehet 1-os. Nem elég egyszerűen vizes ronggyal vagy szivaccsal nekiesni a megrongált felületnek, tudni kell hogy milyen eszközt, takarítógépet, vegyszert vagy egyéb speciális tisztítószert érdemes használni ilyenkor. Főleg festékeknél kell.


Homlokzat felújítása, homlokzattisztítás, homlokzati hibák javítása. Az omladozó vakolat amellett, hogy nem túl esztétikus, esetenként még életveszélyes is lehet, ami miatt gyors javítást igényel. Az alpintechnika költséghatékony megoldást kínál a homlokzat felújítás területén is.


Kollégáink kötélben dolgozva. A felületeket ért szennyeződések lehetnek légköriek (por, korom), növényi eredetűek (gombásodások), égésből származóak, vagy direkt rongálások (falfirkák) stb. Homlokzat tisztítása – épületek, lakó és irodaházak és gyárcsarnokok nehezen megközelíthatő ablakainak, homlokzatainak tisztítása alpintechnikával. Az olajos, kormos szennyeződéseket mosószeres vízzel, vagy gyári homlokzattisztító oldatokkal tudja eltávolítani. Homlokzat tisztítása A falfelületek méretükből és funkciójukból adódóan nagymértékben vannak kitéve fizikai és kémiai hatásoknak, valamint az UV sugárzásnak egyaránt.


Mint minden más felület, a homlokzati falak is igénylik a rendsze.

Nagynyomással és hőhatással dolgozó gépünk megoldást kínál térburkolatok, oldalfalak, homlokzat tisztítására, cserepek, és hullámlemezek kezelésére. Akár évig moha, alga mentes homlokzat. Irodaépület algás homlokzatának tisztítása. Budai társasház homlokzat tisztítása. Családi ház Budapest.


Reneszánszát éli a pala, a nádfedeles tető, széles körben terjed az előnyös tulajdonságokkal bíró zsindely. A legnépszerűbb fedési mód mégis a cserép , ahol. A homlokzat rendszeres Weber E7homlokzattisztítóval történő lemosásával az eredeti színek visszavarázsolhatóak, valamint a felületen a makacs. Természetes kövek, csempe és gres kőporcelán lapok tisztítószerei Sopro NFS-7Naturkő impregnáló Átlátszó impregnálószer speciálisan márvány-, természetes és betonkő burkolatokhoz.


Hosszan tartó védelmet nyújt az olaj-, zsír-, és vízfoltok ellen. UV-védelem, fakulást gátló kül- és beltérre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések