2016. március 10., csütörtök

Fából készült karácsonyi díszek

Rengeteg kreatív, barkácsolási ötlet fából egy helyen, részletes elkészítési útmutatókkal és ingyenes tervrajzokkal! Bútorkészítés házilag, fából készült dolgok, kerti bútorok fából, használati tárgyak fából, gyerekjátékok fából, díszek és dekorációk fából, barkácsolási tippek, barkácsötletek mindenféle témában, ajándékok fából, raklapbútorok. Pár hete én is elkészítettem a saját verziómat (ITT megnézhetitek az eredményt), most pedig összeállítottam egy bőséges válogatást a legbájosabb modellekből.


Karácsonyi dekoráció fából Karácsonyfadíszek készítéséhez fa figurák, fa alapok. Különböző technikákkal díszíthetőek a karácsonyfadíszek.

Dekupázs technikával, akril festékkel, POSCA tollal is díszíthetjük, de különféle pasztákkal, repesztőkkel is feldobhatjuk. Natúr fából vágtuk ki a videón látható angyalkákat, átfesthetők. Ablakba, ajtóra, vagy akár a karácsonyfára függeszthetők.


A legszebb karácsonyi dekoráció, amit valaha láttunk - Öltöztesd díszbe a lakásodat, de felejtsd el a bolti dekorációt. Készíts egyedi, mutatós díszeket! A fa játékok nagyon fontos tartozékai a karácsonyfáknak.


A természetes anyagok vezető szerepet töltenek be. De sok ilyen játéknak van egy másik, különleges értéke.

A díszek különböző, egyenként db díszt tartalmazó csomagban rendelhetők. A megrendelni kívánt csomagot a legördülő menüben választhatja ki, amint kiválaszt egy adott csomagot. Fából készült díszek karácsonyfára vagy egyéb karácsonyi dekorációnak. Az idei trend kedvelt termékei közül nem hiányozhatnak a természetesség jegyében született natúr fából készült dekorációk és karácsonyfa díszek sem.


Fából , gravírozással készült karácsonyfadíszek. Fa rénszarvas – karácsonyi dekoráció fából ( barkácsolás). Ezek a karácsonyfa díszek nem törékenyek, tehát jó szívvel ajánlhatók kis gyerekes. Kézzel készített fából készült karácsonyi díszek nyomtatással.


Csehországból készült csehországi fa. A csomag darab, 9xcm-es, fából készült karácsonyi dekorációt tartalmaz. Az egyik egy hagyományos, nagy szakállú, piros sapkás, jókedvű Mikulás, a másik egy fehér, nagy agancsú rénszarvas.


Mindkét dísz alatt madzagon lóg egy fatábla „Christmas” felirattal. Természetesen nem csak karácsonyfa vagy ajtódíszként. Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.

Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Adventi időszakban nálunk csak szép lassan kerülnek elő a karácsonyi díszek , dekorációk. Szeretem, amikor a karácsonyi dísztárgyak hatnak rám és már egyre jobban várom a Szentestét. Persze azért is, mert akkor végre véget ér a sok készülődés és élvezni lehet a megérdemelt nyugalmat.


A karácsonyi üveggömbök mellett a legstílusosabb karácsonyi díszek fából készülnek. Ebben csomagban három kis szánkó van, az egyikben egy hóember, a másikban egy Mikulás, a harmadikban pedig egy rénszarvas bújik meg. Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Depositphotos millió-egy prémium, nagy felbontású, stock fotóból, vektoros képből és illusztrációból álló gyűjteményéből.


A családi tűzhely melegségét előidéző hangulathoz elengedhetetlen a természetes anyagok használata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések